Brzo, ali nesigurno

1. Dosta losa fora, msm nista licno kg...

2. hahahahha pa jao aleksandre :DD

3. Hahaha
    A ovo je bilo pre 7 meseci. I Prov isto zaslužan je

4. с обзиром да је по речима боксера папит ученик, а да се армин извукао и представља младу наду сајта, узећу арминов смешак као дражи коментар, што ће рећи: "једи говна, папите учениче!"

5. Papit - Ispekao zanat je

6. A Armina sam ja otrio ne znam da l sa reko

7. E moj Kg... Jos davne 2014. godine je Box izjavio, citiram:'' Papet je najpozitivnije iznenadjenje u kafani ove godine''
    Bese to bezbrizno doba ''Pokrij se andjele'' i ''Arkan - e ja sam gde ste?'' fora...

8. al ozb ide to sa vremenom, dok ne budes naucio da primas i dajes sale kao sto su makaronac- real iz 2-1 i baba gadja undere, nikolase srecna slava i nikolasev kineze daje dojave i legendarni lokomotiva i istra, shomy i njegova seoska kladza sa smederevcem i max isplatom od 70din (eto jos jedne posalice, mada nije vezana za kladzu), da znas ko je ovde jebo milicu todorovic i sta se igra sledeci dan ako je u ligi sampiona palo 3+ ili 0-2, kad zeljno iscekujes poruku nece iz beroe i zbog toga izgubis vrhove prstiju i milion drugih stvari i milion drugih ljudi da ne nabrajam sad, e kada spoznas to, da je ovo najmanje do dobitaka i analiza, tada ces biti primljen u najbolji deo ovog foruma da izucavas najvecu vestinu poznatu covecanstvu

9. ех, каква су то времена била... а сад ништа више није исто, кафана не ради, николаса више нема међу нама нека му је срећна слава... :(

10. ako ti je danasnji singl protiv ane bio +5 poena taj avatar ti je -1200202 poena

11. Potpisujem ovo Papetovo
    Armin - bukvar je. Bravo

12. ArminVanBuuren
    al ozb ide to sa vremenom, dok ne budes naucio da primas i dajes sale kao sto su makaronac- real iz 2-1 i baba gadja undere, nikolase srecna slava i nikolasev kineze daje dojave i legendarni lokomotiva i istra, shomy i njegova seoska kladza sa smederevcem i max isplatom od 70din (eto jos jedne posalice, mada nije vezana za kladzu), da znas ko je ovde jebo milicu todorovic i sta se igra sledeci dan ako je u ligi sampiona palo 3+ ili 0-2, kad zeljno iscekujes poruku nece iz beroe i zbog toga izgubis vrhove prstiju i milion drugih stvari i milion drugih ljudi da ne nabrajam sad, e kada spoznas to, da je ovo najmanje do dobitaka i analiza, tada ces biti primljen u najbolji deo ovog foruma da izucavas najvecu vestinu poznatu covecanstvu

http://www.feelmorethanfine.eu/wp-content/uploads/2016/03/Crying-672x372.jpg

13. A ja bio u tripu da je vama do para :) a vi svi, japi do japija, puni kao brod, živite kao lordovi...eh živote, bivša ribo, bejah u zabludi :(

14. Arm gde su beleške tvoje što skupljao si?

Facecleaner, tom jebenom štrumfovskom dekarom nećeš daleko dogurati.

15. Šta fali mom avataru? Glumac sa bradom, šta? :D

16. ћао ом

фејсклинеру, не може велики штрумпф јебогати, пре би уз кладионичарску главу ишао лик чемпе, гаргамела, или оног дебелог чаробњака.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.