Brzo, ali nesigurno

1. A znam jebem vas u dupe XD

2. Onaj jedan ker u drugom svjetskom ratu bio haha

3. Dosta ih ima iz vijetnamskog rata

4. Ja znam dva takva lika, i kad sam igrao kerove pre pet-šest godina uvek su mi išli na kurac, fazon igrao sam peticu kvota 7, i petica ispred ostalih za pola kruga fazon, on kaže dvojka, šta dvojka majku ti jebem i ovaj drugi potvrđuje, a dvojka poslednja do tad, i dođe dvojka sve mu jebem bolesno.

5. Na tom principu radi sve brate, rulet itd

6. Onaj crno beli pobegao iz alkatraza xd

kontate, ima onu zatvorsku odeću, a alkatraz je zatvor ;)

7. Kakav je maxbet za onlajn klađenje, je l' pokušavao ko? Imaju li igrače u onlajn ponudi? Čini mi se da su oni ubedljivo najbolji s igračima, imaju rebića i simanića fazon.

Stec, pls pomozi, znam da ti jesi. Ili bilo ko drugi ko zna.

8. Odigram tiket 26 parova i padnem na prvom. Pu majku im jebem.

9. Max bet račun imam ja, odlično onlajn kladjenje, imaju igrače imaju sve, čak imaju i previše nekih gluposti.

10. Maxbet solidan je, kvote jake ali nepregledan jbg

11. e da pre 3 dana u jednom ajde da kazem luxury gaming clubu posto nije ni slot klub ni kazino, picim rulet glupiram se nesto ja i 2 cigana igramo samo, mene busi oni se smeskaju sa suprotnih smo strana bili nabijem ih, i jedna ruka ne znam tacno, ali uglavnom pada kuglica i zaglavi se izmedju 2 jebena broja stoji tako mrtvo pa kao ulazi u jedan pa prelazi na drugi i jedno 5 brojeva je preskocio i baci ga u nulu, znaci padala je kuglica u broj jedno 10 sekundi sig smejem se ja smeju se cigani hahaha pa magnet neki jebeni sta li je, al imao sam 10 kredita u nuli ne znam sto bi mi dao, mora da je izbusio cigane opasno

12. Cigan igra brt za espreso gratis i kolu ne za pare brt

13. ahahah moguce mada je ulaz 500din ne isplati im se

14. Mozda izađu sa soma matori ispoštuje ih orfa jednom i ćao

15. ma kazem ti smeskali se, a mene busio sve do gore navednog dogadjaja

isto pre nedelju dana odem u mozz da bacim tiket, prilazi pultu onom cigonjer u nekom duksu boga pitaj cega nema po duksu krvi govana i sranja raznih, trenerka neka prebedna i iscepane neke fazon wink patike i pruza batica novcanicu od 2000 da mu uplati na aparate, a s njim neka mu sestra keva cerka zena bar 2od ove 4 opcije isto prebedna ko on i ceka ga pa idite makar na sok neki sve cete ostaviti tu jebiga

16. Stec, ispiši za maxbet kad vidiš post i ako ti ne bude teško. Ili neko drugi ko nije rasni. Ili bosanac.

Edit: Žigabigule, hvala za komentar, ne smeta mi nepreglednost ako ima prednost u odnosu na ostale.

17. evo me, sta cemo veceras busio nas sinoc mamu mu jebem portland!

18. Мени је на меридијану најбоље уживо. Једно вече сам у Нс забо цијело тенис, играо само осваја сервис гем и са 500 дошао на 5000 динара. Играо се мало, нисам могао да заспим.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.