ok ajde onda da igramo "narod protiv" na fejsu, postoje i druge opcije lolo
inače nisu atp250 sranja, na travi su do jaja, nije ti ovo odvratna šljaka pa da se kote šabančine neke i prosečni linijaši, ovo je ozbiljna gospoda...uostalom videćeš i sam
брт дио, просек, а то 200+ можда ако ти је противник изашао на почетку, кад си најјача сова као ја, да не кажем албатрос, онда су ти противници баш зверке (као ја) и онда ти и очепе по који поен. али капирам да то на нивоу сова бебаца код тебе није било опааааааа
едит: џ, шта је "народ против", исто квиз неки?
едит2: гуглао, добар је ово квиз био.
aha. evropsko prvenstvo turnir na travi hah...nisam skontao skeč jebiga...
ено ми га едит пре тебе џанки
vezavcu klivlend sa lakijevom progresijom kvota 500
брже сам сконтао глуп си ааххахахах позз
jebem ti ovo
мада није неки сад скеч не знам ти ја какав. пф.
Solidan skeč. xD
tema opet zivi \o/
sranje skeč, a i ne hvata me neka euforija zbog tog EPa kad znam da francuzi osvajaju lolo
bravo alekskg, ajde slagalicu na fejsu pičko kad se kurčiš tako, polomiću te u ko zna - zna
брт баталио сам слагалицу још кад је милка цанић умрла
али само да ти кажем да сам постизао по 134.6 поена у просеку. ово је сад као да дође јута и испрозива оклахому, а јутин просек 79.4
ok ajde onda da igramo "narod protiv" na fejsu, postoje i druge opcije lolo
inače nisu atp250 sranja, na travi su do jaja, nije ti ovo odvratna šljaka pa da se kote šabančine neke i prosečni linijaši, ovo je ozbiljna gospoda...uostalom videćeš i sam
Haha coa nubara, imao sam 220 na slagalici cao poyy poyy
брт дио, просек, а то 200+ можда ако ти је противник изашао на почетку, кад си најјача сова као ја, да не кажем албатрос, онда су ти противници баш зверке (као ја) и онда ти и очепе по који поен. али капирам да то на нивоу сова бебаца код тебе није било опааааааа
едит: џ, шта је "народ против", исто квиз неки?
едит2: гуглао, добар је ово квиз био.
ložim te, narod protiv je onaj stari kviz lolo gotivan beše
nemoj molim te da mi se kurčiš ja sam sova tesla na fejsbuk slagalici imam 4900 rank poena slali su mi ponude za posao ali sam ih odbijao
брате ја сам она милица што је у потери сад.
Haha, tetrebe za tebe sam kobac!
https://www.youtube.com/watch?v=RvrajZ2LFkY
Narod protiv = sam protiv svih volio sam Ivan Bauer kad je vodio.
Hah ti hoces da kazes da ja nisam zverko1?
ja sam mark labbett iz britanske potere, dolazim po tebe...
e a ivan bauer je gotivan, lik kao da je iskočio iz neke američke komedije
večeras masa košarkaških utakmica
da čujem vaše predloge za mečeve i igrače