Brzo, ali nesigurno

1. nemacka 1 poljska 1
    kvota 3 dosta

2. Mandžukić, Miler i Levandovski daju bar po gol, kvota 15. Deluje ljubazno.

Hrvati x-2 kvota 5, idemo braćo Vu-ko-var je srce Hrvatske!

Soker ima duele igrača, jako lepe kvote, recimo na Mandžukića protiv Jilmaza kvota 4.5 čini mi se.

Edit: Šteta Pseto, lep tiket. Mađara iznad prepisujem.

3. jel igra neko u sugavom zero betu online? nece da mi prime uplatu evo pola sata, 3 puta sma probao, jel to klasika ili sta?

4. CapooN
    nemacka 1 poljska 1
    kvota 3 dosta

najlakse pare u mom zivotu

5. Sutra na Švedsku i Belgiju laganeze kinta, kvota oko 6.

6. Klivlend dvica se mora zategnuti, kad već Ameri obrću pare od još jedne tekme, da i mi uzmemo deo

7. Ima li neko rodbinu u Klivlendu?

8. Da li možete da pitate tetka i rođaka da li će Iman Šampert skočiti više od 3,5 puta? Hvala unapred

9. А ја сам се мало шалио... :))

https://lh3.googleusercontent.com/-Ggti6PY25kY/VXw7cgYHkQI/AAAAAAAAOcA/hXjh1FDy6OY/w594-h668/cleveland.JPG

Надам се да ми не замераш.

Ево да се искупим, питаћу тетка кад почне нова сезона за неке играче Милвокија који те буду занимали.

10. какав је господар овај стеванов тетак, мене је сад срамота мог даљег рођака из пријепоља што живи у оној згради, нећу ни да му се обратим. али тренутни хендикеп у сокеру од 6.5 на кливленд делује јако примамљиво, то ми је рекао брат један исто даљи.

11. Novi dan nova sreća, nekom manja meni veća. xe xe

#32891.77

12. Španija - Češka 1+ 1pp i 1+ 2pp
    Belgija - Italija X2
    Čilo - Lopez 2
    Gofan - Borna Hendikep setovi 1
    Đorđi - Votson Hendikep gemovi 2 (2.5)

13. Urugvaj- Jamajka 2 kvota 7
    A možete pokušati i tačan rezuotat 0:1
    Ja ću oboje uplatiti, evropsko nepredvidivo jbg.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.