Brzo, ali nesigurno

1. 4 igrača nba da odigram večeras molim

2. Verujem i ja brt nemoj misliti drugačije :*

3. eo kap pisem ti za 5min

4. capoone jel moraju bas igraci ili mogu tekme

5. oldridz +
    rendolf +
    kari -
    rouz +

6. ja ocu da mu predlozim

7. sta da mu predlozis, memfis kec jel to hoces pa opet pare da gubi

8. TEKME

MINESOTA-TORONTO 2 1.40
    CIKAGO-ATLANTA 2 1.65
    DETROIT-DENVER 1 1.50

ukupna kvota 3.47

moje iznenadjenje veceri

BOSTON-LAC 1 2.15

probati POR-HOU 2 2.25

IGRACI

LOPEZ BRUK+
    LOVE+
    GEORGE+

9. da imam para ovoliko bih stavio ulog, al jbg bice 10 puta manji
    http://i.imgur.com/MtPlIxn.png

10. http://i.imgur.com/0xGbSPT.png
    Ovo dolazi lagano a dojaja jake kvote

11. moze sad na mozz da se uplacuje sa brojem licne karte pa ako oces deki da se zanimas, samo ne bi mogao da podignes kintu dok se ne vratis ali to je najmanji problem cenim

12. padoh Gragića preko 11.5 poena za 5226,52km
    dao 10

13. mislim ja sad uplacujem samo dam licnu kartu, ali verujem da nije frka da se izdiktira samo broj licne, neces da podizes kintu pa treba dokaz vec uplacujes, iscimaj neko ortaka da proba

14. Imam ja mocart klub katricu al nemam kinte na njoj ne znam kako da uplatim odavde

15. naravno ako imas vec akaunt povezan sa licnom kartom, tj, onu njihovu karticu

16. nema života na ovoj planeti

17. jebem li ti majku slovenačku

18. o ljudi je li ovo moguće

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.