Brzo, ali nesigurno

1. popusice kurac vcrs klvlnd

ja imam irvinga dzejmsa jr smita sve plus boga pitaj sta sam mislio kad sam sastavljao :D

2. dobice nocas a onda ce ihe jebati sledecu ovi

3. Sve ful al,ja dodao barnsa mrtvog pa..

4. Svi presli fazon na poluvremenu jos ova trojica iz klivlenda i,tompson al barns jebeni joj place mi se jebeno

5. PSPROTIPS

Austija-Madjarska 1&0-2
    Portugal-Island X2&0-3

PSPROTIPS

6. Austrija X, eventualno 0-1... Portugal 1-1&2-3... to je to... :)

7. Jebem ti majku maloumnu austrija je kroz svoje kvalifikacije na svakom mecu pojedinacno sutirala 10 do 15 puta u okvir gola sto ne verujem da je slucaj sa bilo kojom reprezentavijom na svetskom nivou
    3 1 veceras i alaba da ucestvuje bar u jednom posto ga imam na fantaziju kao kapitena

8. E sad nisam siguran da li mi igra uopste posto sam imao x na tri tiketa italiju ali ostao mi je bar jos jedan aktivan mislim da je iz zerobeta na njemu imam samo keca 1,75 i 2igg protiv portugala i pobedu spanaca versus cro

9. nabo sam danas tiket.kvota 6,66.neki kazahstan,singapur i kina.
    cekam jebeni bejzbol za drugi.jedan mec.ako dodje sta reci nego hvala sotono.
    ne igram gotovo nikad tikete sa macim kvotama,al aj sada,lepo ide.

10. uleteo i bejzbol.4,5 kvota.
    Ja zatvaram, ja zatvaram kafane po Becu
    aoj, moja kuco na Grmecu

11. Hvala gospodine izijem

12. Gde imaju jeftine dojave?

13. Padaš drugu Mađaro se naoštrilo.
    https://www.youtube.com/watch?v=A8fRitojX3E

A Portugal očekujem I2+ red bi bio jednom u pm.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.