Brzo, ali nesigurno

1. stevco ko jebeni dustin hoffman u rain manu.. :D

2. Kad si to pomenuo danas upala policija i uhapsila upravnika radničkog kampa jer je jebao dečkiće iz Vjetnama.

3. dajte linkčinu za lajv statistiku za kvalifikacije ove pls

4. Imas na fibinom sajtu sve.

Evo ti konkretno za grcku - iran ako si za to hteo

http://www.fiba.com/ls/#12515&BKM400A01

5. pa i nisi mi baš pomogao, sam sam se snašao!

inače, kad bih imao milion dinara stavio bih na nas u hendikepu, medjutim pošto nemam milion dinara, odigrao sam neki tiket od 150 dinara na nas, italijane i francuze sutra u hendikepu, plus grke i letoniju, a oni su prošli, ako mi ne verujete da sam odigrao i njih slikaću nije problem, ali sve se nadam da ćete mi verovati, pa dugo sam ovde pobogu

6. Koliki je hendikep na nas?

7. ako si mislio da je hendikep=štimčev kurac, onda da, 17.5 je hendikep

8. Centri definitivno bi trebali da izdominiraju veceras, cigani su najtanji na petici, imaju neke
    panjeve koji igraju dole po Juznoj Americi.

9. jebem ti kladionicu u pičku, obori me jokić 12.5+, naravno dao je 12 rekao sam da ne igram više ta govna i ne vredi

10. u balkanbetu 3 na svabe ja reko el fudbal,evropsko prvenstvo? ona kaze da ja reko 10k mi stavi. kladim se da se pricalo o meni kad sam otisao

11. Tako nesto jesam al uramljeno nesam

12. Uplatio sam 5k rsd na Švabo osvaja, Žajkov tip. Ako izgubim očekujem refundiranje sredstava.

13. U pravom trenutku.

14. јеб'о те швабо сад, ето ти га швабо.

15. жајк сад рида и брише сузе милеровим дресом док га ујак натиче на ражањ у тами печењаре.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.