Brzo, ali nesigurno

1. Pozdrav svima .Upravo sam dobio sve potrebne informacije sto se tice novog meca.Meč koji se igrao u Subotu(30/01/2016) je naravno prošao kao sto mozete i videti na tiketu ispod statusa. Meč je bio siguran, a ako ste gledali meč uživo mogli ste da primetite da je i više nego očigledno bio namešten. Nećemo se previše baviti prošlim mečom već idemo u nove pobede. Sledeći namešten meč se igra u Subotu (06/02/2016). Stalni kupci vec znaju proceduru a svako ko je zainteresovan za meč, može se javiti u Inbox i tako dobiti sve potrebne informacije kako može doći do meča. Pozdrav do sledećeg puta
    LAZNIM PROFILIMA I MLADJIMA OD 18 NE ODGOVARAM !!!

2. Bokseru, daj mi jedan tiket kvote 25-30, ako imaš.

3. Arsenal 1x2+
    Siti x22+
    Totenhem x22+
    Leicester 1x2+
    West Hem 1x
    Roma X2 2+
    Utd 1x2+
    Vidi samo sa Romom šta ćeš
    27

4. Coa, igraj kontra sve arminovo ako hoces kintu uzeti. Ja sam otkad je on dosao na sajt dobar bar 4000e.

5. hahha siso eno 4 tiketa bolje uplacuj jer ovo je moje vece !!!!!!!!!!!!!!!!

6. Samo nubare igraju 2+ tiketa na fudbal. Na sva 4 tiketa ćeš pasti, a meni će onaj jedan što sam ostavio proći.

7. hahahaha

ako moze molim vas neko nek odigra onaj moj NBA posto ja nemam novca za nocas..pa da pratim da me radi :D

8. aloooo nemojte negativnu energiju da projektujete na ovoj temi.

9. brt primetio sam da baš često igraš na glupi milvoki i da te stalno samo oni sjebu hahah što ih forsiraš toliko ?

10. izjebali su me za bas dobre pare kad su igrali predzadnju sa sakramentom kuci a ovima nije igralo pola tima..nzm po meni oni mogu da dobiju svakog u ligi ali kad im se digne kurac dobar su tim..e sad kvota na njih je 3.80 i treba svakako da se proba..kapiram da ce ubiti portlanda ispod kosa tonight

11. Ok ja cu probati sa 500 dinara ozb

12. ok brate hvala ti puno

13. http://i.imgur.com/pYBdJTA.jpg

Evo ga jedan, brz ali nesiguran, odigran u seoskoj kladionici, za dobar početak teme.

Plašim se da igram ovakve tikete ovde, pre par godina su mi deset 'iljada isplaćivali u tri rate, bar pet dana sam čekao da isplate sve.

14. P.S. Hvala, Lepa Lukić, ispratio sa 100, biće mi to za EL ako prođe.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.