Prijava

dobar tiket radoje

izijem brt ako mi prodju 2 tiketa pratim te sa 500din, ako prodje ovaj preko 10k pratim te sa 1k ok

Hahah to je to. Kod mene u selu zatvorili onu kultnu, valjda baja neki dobio 4500 pa bankrotirali.

au koje postave, ima da prste golovi veceras

:D

Jednom sam, pre 7-8 godina čini mi se, uzeo 1700-1800 dinara, i došao da podignem ujutru, a ona mi kaže: "Moraš kasnije, doći će danas Surla da se izuje na aparatima pa će biti". Hahh bednici.

Onda sam joj rekao da moram u školu i da nemam za autobus, pa mi je dala 5 evra i ostalo sve po 20 i 10 dinara, gomila para bila.

još nekoliko dokaza da su naše kladionice bolje nego vaše u Srbiji

Sve mi extra ide sem mrtvog Liverpula, ajde mamu vam jebem trpajte se ljuto.

Plašim se da igram ovakve tikete ovde, pre par godina su mi deset 'iljada isplaćivali u tri rate, bar pet dana sam čekao da isplate sve.

Haha, kako su jadni. Igraj u krštenim kladionicama, npr. u Meridianu ako se slučajno desi da nemaju da ti isplate na licu mesta, ili da im ostaje malo u sefu posle isplate, (što se ne dešava nikad, al ajde) okrenu centralu da jave banci da će doći šef po toliko i toliko para. Šef dođe kolima, čestita, poveze te, tvoje je samo da kažeš hoćeš na račun ili keš.

A ovim malim kladionicama, čuj mene slepačkim, ostaju 2 mogućnosti, ili da imaju nekog da ih pokriva (pa da mu već vraćaju sa provizijom), ili da se ciganišu.

DA LI JE MOGUĆE DA MANČA ŠURI?!

pomalo pomalo pa op op

Dionysio, te male kladionice uglavnom rade na franšizu velikih. Najpouzdaniji je Meridian, jer je gazda istog već godinama u tom poslu i rođeni brat je vlasnika nekadašnjeg Premiera. Inače jedna zanimljivost o vlasnicima kladionica sve srpske kladionice imaju bar jednog od vlasnika iz Inđije.

Dragi čule nije tačno.

sta masi vest hem pa ajde jebem mu majku... ziru isto balvan premrtvi mrs

Šta tačno nije tačno?

Arsenal da da gol i mož da svira kraj

Jesam dobrodošao na ovu temu???

Chule, meridian je najbednija kladionica ubedljivo.

Dionysio, te male kladionice uglavnom rade na franšizu velikih.

Franšiza je Mocart npr. ali npr. BetX što je Radoje okačio nije franšiza. Odnosno te male kladionice (BetX jebeni) nisu ničije franšize, nego lokalci.

Vlasnik nekadašnjeg premiera jeste burazer od vlasnika Meridiana, i jesu obojica iz Inđije.

Pozz

Ne bih se složio, evo da te naučim. Iz Premier kladionice su ponikli vlasnici Meridian, ZeroBet, BalkanBet, Mozzart, Milenium, Pin Bet. Znam većinu vlasničkih struktura u kladionicama, jer sam nakratko bio u tom poslu. A svi oni zavise od grupe nekih Crnogoraca, jer su oni likovi koji im daju informacije kad postoji neka nameštena utakmica, pritom im i čuvaju servere koji su registrovani po Americi.

Jel mozes da stupis u kontakt za tim Crnogorcima i da uzmes neku dojavu?

Slagao se ti ili ne, to nije bitno.