Brzo, ali nesigurno

1. Ja evo koliko znam Gorana, svaki je jedan kroz jedan lik, dobri ljudi i prijatelji. Goran je ok osoba.

2. Hahah o sunce vam jebem

3. ja sam jednom ispratio zhajka bilo je tr nasa liga i doslo je u stvari nzm dal je doslo i dal je bio zhajk

4. sta seres ti jebem ti mater u picku :D

5. "Radim u kladionici koju je moj otac otvorio sa jednim drugom. Naime, kolektiv već 8 meseci ne zna zapravo ko sam ja. 8 meseci sam ih skrivala i ćutala šta god napravili. Sticajem sretnih okolnosti kad sam došla u smenu juče, jedna osoba iz kolektiva je zaboravila da se izloguje sa fejsa i nešto me je povuklo da čitam prepisku između koleginica. Kroz tu prepisku saznam da su zadnjih par meseci namerno pravili manjkove da bih ja dobila otkaz. Evo ceo dan razmišljam kako da im zagorčam i ovo malo dana što će provesti na poslu."

6. http://vukajlija.com/forum/teme/69443-brzo-ali-nesigurno?strana=53#post_3440526

zatrpali ste sebi šansu

kasnije izbacujem neko moje mišljenje za EUROPE LEAGUE

7. kad da se obratimo zajk moze li danas

8. ili si nepismen
    ili me zajebavaš

9. mislim da te zajebava

10. zhajk,shomy23 je u opasnosti i treba mu tvoja pomoc
    da li ces pomoci shomy23-ju?

11. PuppetMaster
    Bohor napise da nema neke najobicnije igre da se odigra online u 2016. godini, ja mu okacim sliku da vidi da ima i zaokruzim crvenim i sad sam ja glup ispao a on pametan. Ok.

Hahahahaha

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.