Brzo, ali nesigurno

1. postavicu tiket koji necu odigrati tako da ima dobre sanse da prodje, a odigrao sam vec jedan i planiram jos 2, ali ih necu staviti ovde

2. Odigrao sam nekoliko tiketa,a ovaj mi se najviše svidja, ali ne mora da znači da će jedini on proći. :)

http://www.igreklik.com/slike/images/85686705580880910481.jpg

3. svakim danom u svakom pogledu me sve više negativno iznenadjuješ
    Makaronac.

4. a odlican tiket osim totenhema gg3+

5. HAHAHAHAH
    ZHAJK AJDE ODGOVORI MI NA ONO DA DAM SHOMIJU PA DA IDEM NE MOGU DA CEKAM OVDE DA SE TI NAMESTIS UDOBNO ZA SLANJE DOJAVE

6. sad vidim ladi neke prvotimce totenhem koji k

7. Dragi moj Olaniče, na šta ti moje "dojave" liče
    dao sam sve informacije, pa u petak posle 20h dodji na konsultacije

8. i sto je kvota na porto 7,5 protiv dortmunda jebote ?

9. e zhajk ti mene zekish,ne,ajde reci mi da me zekis :)

10. hahaah i koji ce ti kuras tajna sifra(koja je toliko tajna da je objavljena na javnom forumu,tacnije pristupacna celoj planeti)

11. DAŽAJK

Каква драма данас. Играо на Ерани, она у трећем сету почела да једе говно губи 1:4 ја реко дај бар да вратим паре играм на ону другу кучку. Ерани добије 5 гемова за редом. гг но ре

12. BEM LI VAM LEBAC MEKANI
    OVO JE ZADNJI PUT DA POSTAVLJAM;A KO SE PRAVI PAMETAN DA NE RAZUME ŠTA SAM LEPO NAPISAO NEK SE UBIJE

Radjardovo mudo
    VAŽNO SAOPŠTENJE
    subota 15h počinje utakmica
    prelaz
    prolaz 100%

ko odigra i ovde izbaci tiket sa minimalnom uplatom od 1000 RSD
    dobija pravo da me doživotno banuje sa sajta ako ta utakmica ne prodje ( ovo je šala,pa naravno da će proći hehehhe)

PETAK POSLE 20h DAJEM SVAKOM KO ŽELI U INBOX,A ŠIFRA JE: DAŽAJK
    zasveostaleinformacijeobratitesesvomlekaru...

laku noć

13. e oces ti meni dati tu dojavu ili nesec? -.-

14. odo ja lujmovati bicarke koje me loze prejako i da im lizem picke i stopala,boli me kuras za cekanje tvoje dojave,vidim i da je neces ni slati

15. nadam se da vam tiketu idu bolje nego meni

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.