Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
80 posed lopte
Ja u lajvu odigro dvojku na Verder. Nešto mi zazvonilo u glavi da odigram.
Evo, gomila para na 100 dinara:
Micić asistencije 4.5 +
Miler skokovi 5.5 +
Cvetković 9.5 -
Ajon skokovi 7.5 +
Ljulj asistencije 4.5 +
Burusis 13.5 +
Zvezda H1i+ (7.5, 155.5)
Kvota 240.
Polovina promišljeno, polovina lupetanje i teranje kontre.
I ovo, da probijemo temu muški:
Jang Bojs x-1
Betis x-x
Monako sp1
Selta 1igg
Kvota 650.
DAŽAJK
+1
žajbog, upaliću sada mobilni internet kako bih mogao blagovremeno da dobijem potrebne informacije, pa makar bio na drugom kraju sveta
Još minut!
JEL STIGLO??
Imao si vremena da se prijaviš
Da li je stigla dojava?
stigla, nije stigla...tebi isti kurac
Za druga pitam
Utakmica je poslata,a vi budite ljudi i podelite.
Haha imaš Pvt Žale
https://youtu.be/kOEb4uhpsb0
DAŽAJK
Imam jedan prvoklasan kole-mamci vic za vas, nema ga na netu i u novinama:
Kako bokser zove žajka kad žajk ode u sloveniju?
Domžale aahaahahahahaahajajaahh xDD
Smislio sam sjajan plan, pazte ovako odaberemo neku izdjednacenu utakmicu, 4 brata odigra kec, 4 dvojku, 3 iks i neko ce dobiti majku mu, bolje nego sto svi gubimo svaki dan
шта курац писао сам дажајк пре 10 страна, жајк плс