Autori koji će dobiti utakmicu su:
CapooN
Радјард Куплунг
Лукић ( preko veze na jedite jade(<< da li je ovo definisano?))
Od vas tražim samo jednu stvar,a to je da ne kažete nikom, samo vi da odigrate, jer ako to uradite u budućnosti sigurno računajte na mene, kad nešto ovako sigurno naleti.
Utakmica se igra u nedelju,a ne u subotu, to je bila varka da nešto proverim, da sad ne objašnjavam, ali vremenom ću vam objasniti o čemu je reč.
Sve ostale informacije ćete dobiti sutra uveče posle 22h.
Hvala!
Hahah DAZHAJK je šifra, ne zaboravite!
DAŽAJK
Autori koji će dobiti utakmicu su:
CapooN
Радјард Куплунг
Лукић ( preko veze na jedite jade(<< da li je ovo definisano?))
Od vas tražim samo jednu stvar,a to je da ne kažete nikom, samo vi da odigrate, jer ako to uradite u budućnosti sigurno računajte na mene, kad nešto ovako sigurno naleti.
Utakmica se igra u nedelju,a ne u subotu, to je bila varka da nešto proverim, da sad ne objašnjavam, ali vremenom ću vam objasniti o čemu je reč.
Sve ostale informacije ćete dobiti sutra uveče posle 22h.
Hvala!
A jesmo li mi ostali zakasnili ili još traju prijave, a ovo je samo preliminarni spisak?
Žajk nemoj zajebavati sad sve sam lepo poslao
nisi,nisi,nisi ti kao što su ona dvojica
https://www.youtube.com/watch?v=VKNpcEtoq7U
Hahahah
BOG
O
G
aj dobićeš i ti ,ali samo zato što si potvrdio da sam Bog, što je davno rekla jedna ženska dok je silazila s mog. (ovo lažem,ali se je*eno rimuje)
Hahaha pa jebem ti
Hvala brt
Hahahah
Sad da lupi random tekmu mora doci posle svega ovoga
Ja sam negde napisao da smem da se zakunem da će da prođe tekma ova.
Uplatite 999 dinara, greota da ga doživotno banujete.
Hahaah presudice mu radj opet
zhale moj moj miko moje loco moj najbolji lako zhajk moje mico moja koka moj milan moj najbolji deko moj
zhajk! reci meni tvom prijatelju sta najvise volis da jedes pa da idemo na veceru. Posno jel
zhajk ako mi ne javis oseci ce mi prste svega mi
http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-622061.gif
Kako da vam kažem, nisam u najboljoj finansijskoj situaciji zadnje dve nedelje, ali za ovo para ne žalim
Bajern gubi na poluvremenu Hitlere jebem ti dan