Brzo, ali nesigurno

1. solidan engleski ličester

2. radom preko interneta od kuće sam danas zaradio
    http://i.imgur.com/RDYjsC3.png

3. O ovaj Papin sam odigrao u kld
    A neće karta poštena čoveka

4. Сутра х2 на Раднички? Партизан је очајан а нишлије одлично отвориле други део сезоне

5. Како сам имао среће вечерас значи страшно. Узмем ја да играм онај систем 137 и сад гори ми под ногама, треба да затворим 3. круг, измашао се прва 2 и узмем ја да играм Савановића и Ренфеоа + и -, али у брзини на први тикет ставим Савке -, Ренфро +, а на другом Савке + и Тејлора умјесто Ренфроа -. Одиграо то онлајн и видим шта сам урадио, питам ове на чету да ми сторнирају тикет, кажу не може се то на онлајн клађењу, реко до курца , батаљујем ако не дође сад ово. Ренфро уђе у + негдје средином 3/4, Тејлор је у офсајду тоталном, ништа га не иде, а Саван забо лик на полувремену 11 и нема фрајера никако у 3. и 4. четвртини, а граница 12,5. Тек 51 секунд прије краја убоде двојку и дође тикет. Као да је рекао лик е сад ћу мало да те карам да научиш да се не треба кладити на брзину и онда утјера у +.

6. Робене, ја мислим да ће Паћо то да добије како би испливао мало из те гужве на средини табеле.

7. Хахаха, то се каже кад будала има срећу. Нек си узео тако је слађе

Има резона да ће да запну ал су стварно канал тренутно... волео би да Раднички добије јер би тако баш увећао шансе за ЛЕ а Ниш дуго чека велике утакмице (нисам навијач ФКРН али кад би се изборила европа сигурно би ишао да пружим подршку)

8. Junajted, Stouk, Dortmund, Real i sevilja. Ko ce da me ispali?

9. Da znam tog bi izbacio i grunuo 50 k

10. 2/5 ispaljuju, smem da se kladim.

Mene jebao lester, zategao lester, čelzi i atletiko čisto, smrde, a lepo je išlo, imao bih baš puno para.

Da sačekamo EL, klađenje na fudbal je golo govno.

11. Paco - Radnicki Nis je Kup a ne liga.
    A Paco ceni da osvoji Kup pre nego li da bude drugi ili sl. To ne znaci da necu juriti neko iznenadjenje tu, necu igrati x2, ali npr. t2 2+ je ko stvoreno za ludacki tiket.

Al kazem Kup se igra, da ne bude zabune.

12. Ја сам тотално престао да пратим фудбал. Одгледао дерби сад скоро, а прије тога се не сјећам кад сам погледао неку утакмицу цијелу.

Иначе Ел се игра већ сутра, ЦСКА дочекује Реал, тако да подесите Фантази на вријеме.

13. Ma košarka je kesa. Fudbal i ubodem nekad

14. Тачније већ данас је Ел, поноћ већ је прошла, време да се спије, срце још је будно, стару жељу кријеееее, еееееееееееееееее, крај телефона стоји, чека, да се тикет погодиииииииииии!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.