Brzo, ali nesigurno

1. Psz od 80 bodova u prvensvu ima 82 fazon

2. PSG danas igra kup utakmicu.

3. Pomenuo prvenstvo si
    KOD NAS SU BOLJI KUPOVI NEGO U BOSNI HA HA

4. I BOLJE KUPOVE IMAMO

5. Pokazite mi Kup koji u bosni imate ceo zivot i za tri meseca cu imati bolji Kup od vas.

6. какво говно од штруМфа понадао сам се на крају кад је имао брејк лопту мунгос

крајслере дођеш ми 124,77 рсд

7. Krajsler stvarno si pajser!

8. krajslere i mene si jednom izjebao tako za tenis apple juice

9. Зашто квота на ман блуе износи 2,70 кад су их одучили од живота пре пар дана у купу? Ваља искористити

*фан фект: последњих 10 међусобних дуела улазио гг па ето ко воли те зајебанције и традиције

10. umalo kvota 6 da uleti brate, stvarno je retard lik, gubio je pa se vraćao u život
    moja greška ljudi

11. опуштено, ја нисам јурио победу него сам јурио сет да узме и повезао са пар пробалица током дана

12. krajslere i mene si jednom izjebao tako za tenis apple juice

13. Hibernians danas docekuje Silemu u okviru 25 kola premier lige Malte.Hibernians se nalazi na drugoj poziciji sa 31 bod i manje utakmicu dok 1 tim ima 36 boda pa tako ovo je veoma bitna utakmica za domacine.Silema se nalazi na 7 poziciji sa 16 bodova i njima ovaj mec nista ne znaci jer su daleko i od mesta koji vodi u Evropi i od zone za ispadanje.E sad zasto ovaj tip,zanimljivo je da od sezone 2009/10 pa do 14/15 su odigrali po jedan prelaz sezonski odnosno 5 prelaza od kojih 3 je dobio hibernians a 2 silema.
    Hibernians-Silema 1:2 (1:0)
    Silema-Hibernians 1:3 (1:0)
    Silema-Hibernians 2:3 (2:0)
    Silema-Hibernians 3:1 (0:1)
    Hibernians-Silema 3:2 (0:1)

Nemora da znaci da ce da nastave i dalje sa prelazima ali vidi se da znaju cesto da odigraju,a tipujem 2/1 zato sto Hiberniansu su daleko vise potrebniji bodovi.Ove sezone su vec jednu utakmicu odigrali i nije bilo prelaza tako da mozda im je ovo ta utakmica.

14. Levante-Real 2&G2+
    (1.70)
    Malaga-Valensija G1+ (1.55)
    Dundee Utd-Aberdeen X2&0-3 (1.75)

Moj skroni doprinos temi.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.