Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Mada interesantna je ova lista, ima nekoliko igrača koji ne mogu nikako da budu prvaci jer se nisu ni kvalifikovali na turnir kandidata, a nema jednog koji jeste, baš mog omiljenog. Ne ažuriraju ovo baš redovno haha
a jbg brate dobro je i to da ima u srbiji hahaha
inace jul najtopliji mesec u beogradu kvota 1,15 poklon
dajte mi nesto da odgiram dok ne pocne NBA
tek sad vidim ovo što je Armin okačio, kakva je ovo neozbiljnost u meridianu, kakva Jelena Rozga, mislim ne kapiram jel to zezanje neko
Гледа ли ко Барселону? Видјех да је Доелману крвав нос сад кад је излазио, ако може неко детаљније да објасби шта се десило...
Ima ovaj Milica Todorović specijal, samo moramo da pitamo Bohora pošto se on razume. Al da analizira kao što ja analiziram NBA, jbg.
Jeo tunjevinu pa mu ostalo od kečapa.
Gledam ja, opizdio ga nenamerno jedan igrač Himkija kada je Barselona imala napad. Onda se on savio, Barselona kasnije izgubila loptu, a Himki divljački zakucao.
Хахахахаха
Ekstra mi ide tiket, fale mi jos dva skoka Doelmana i njemu slome baburu, sad nece ni da se vraca garant
Јбг, ваљда није сломљен му нос. Треба ми још 3 поена нек се не зајебава.
Možda su oni dani u pitanju.
Шомико, јабаћемо му матер ако га не уакрпе и пошаљу на паркет назад.
Tomića si ipak preskočio? Eno ga, odličan opet, cela 2 poena. Doduše 1/1 šut :)
Dolmen jedna trojka, a jedini radi nešto do sad u barsi, doći će makar ruku polomio, al' me jebe šved, teško će on opet da odigra 15+ minuta za poluvreme, s obzirom na to da su ih već odvalili, verovatno će da presedi poslednju četvrtinu, mada ako reše da se iživljavaju...
Знаш што је мени Швед био сумњив, Барса је добила код куће 17 разлике. Контао сам да ће изгубити и да би то могла бити утакмица у лаганом темпу ту константно око 10-15 разлике па да у случају неког затварања круга имају предност над Химкијем. У том случају сам предпоставио да Швед неће играти пуну минутажу, а самим тим неће прећи 17,5 поена. Томића сам из истих разлога изоставио.
Игра Доелман.
Дошао Доелман. :)
Došo da igra XD
Кога сљедећег узети за систем, Радуљу или Рендолфа?
jebaću mamu Himkiju ako izgube