Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ау брате...
Нешто се мислим, проклети Бугарин се увек некако извуче некажњен а увек био на губитничкој страни.
Interesnatna stvar kod neutralnosti je što možeš da budeš neuralan samo ako postoji dobra volja druge strane da te ostave na miru.
Ne uviđam poentu ovoga što si napisao. NATO je loš, NATO nam je naneo zlo. Šuma olista u proleće, a opadne u jesen. Trošiš reči govoreći dobro poznate stvari.
Poenta je da nećemo propasti i ako budemo morali da uđemo u NATO. Bar nećemo od toga.
Ali kapiram da je ljudima do jaja da rade za minimalac kod Turaka, Korejanaca, Kineza, Rumuna i Hrvata.
Ko god hoće da dođe u "zemlju jeftine i kvalifikovane radne snage" i uzmne subvencije da otvori neka radna mesta, i da će tek ako uđemo u NATO shvatiti da žive u jebenoj koloniji.
Blago si ga nekima.
Ako 50 godina pod Rusima komunistima nije kazna, ja ne znam šta jeste.
samo dobar pvo i pesadija i uz dobru diplomatiju ostavili bi nas na miru.ali jbg na vlasti su nam strani placenici domaci izdajnici
Autobuse, znam o čemu ti pričam. Baš se dosta razumem u ovu temu.
Al će ruski građevinci da zarade kada krene obnavljanje sirijske infrastrukture braćo mila
gde srusi nemaju para, pa njihov jedan tajkun muze da kupi celu srb.rusi imaju najjacu unutrasnju ekonomiju.
Valdemar, Belorusi su poznati po traktorima, od toga žive, mi kao od Fijata uspevamo da popravimo izvoz, ali to sve kurac, to nije naša firma, njihovi traktori su druga priča. Pola Evrope koristi njihove traktore.
onda se okrenemo belorusiji jer oni izvoze više trakora od rusa i imaju bolje traktore od rusa a mi dosta koristimo traktore i baš se razumemo u traktore
Labokv, jedan naš Mišković može da kupi Srbiju, jedan naš Kostić može da kupi Srbiju, jedan naš Karić može da kupi Srbiju, pa smo i dalje go kurac.
jedan abramovič dođe kupi miškovića karića kostića i sve beloruske traktore
chule ne moze da bude svetska sila neko ko nema pare.imali smo mi odlicnu fabriku traktora ali su to sjebali.
Па како не би постојала добра воља ако им пријети реална опасност да их сјебемо у кључном тренутку ко што имамо обичај. Онда им је боље да пусте непоуздане будале на миру јер немају никакву корист свакако.
Autobuse, znam o čemu ti pričam. Baš se dosta razumem u ovu temu.
Баш ти је онако јак аргумент
Једноставно замисли улагање Русије у Србију као улагање у сопствену војску. нешто што је од стратешког значаја и за то се увијек нађе пара. за улагање у војску им пара не мањка како видим. А ако смо им стратешки небитни па што смо онда битни за НАТО толико. Нешто једноставно не штима у тој причи
Oko pola ukupnog izvoza Belorusije ide u Rusiju. Carine ne postoje između te dve zemlje. Ruski gas im je upola jeftiniji nego Poljacima. I prihod Belorusije po glavi stanovnika iznosi negde oko 20.000 dolara godišnje, a Srbije oko 12.000
valdemare da li se ti razumes u traktore
svaki seljak bi pre kupio stari imt-ov traktor nego nov beloruski ili nedajboze kineski
seljak ne rayume se u traktore
Ne baš. Znam da svi pričaju o beloruskim traktorima, kako su dobri. I vozio sam pre jedno deset godina traktor. Na traktoru sam se često vozio kao mali. Imao sam komšiju koji je propinjao traktor na zadnje točkove. To je sve između mene i traktora.
da se rayumes u traktore sada bi bio bogat ko belorusija