Kapitulacija i NATO

1. Kurac je verovatno najubojitije što imamo trenutno.

Lepo upakovana istina.

Niko nema sto Srbin imade.

2. која дипломатија човече, нисмо у позицији да ишта захтевамо

или се повинуј или бивај заклан

3. Diplomatija je išla ovako nekako. Dođe Mekejn kaže Vučiću, slušaj mali, ae potpiši ti ovde da ostaješ na vlasti.
    V: ali šta to potpisujem, nije valjda nešto ružno?
    M: ma de ružno, sloboda kretanja robe i kapitala, plus da dobri ljudi ne odgovaraju za zločine.
    V: ali, ovo je nato, mi nećemo u nato, ne mogu, narod će me smeniti... :'-(((( Evo, dajte nam 7hiljadamilionamaraka investicija, ne mora dobrih, za sirotinju fizikala, ni ne umeju da rade ništa drugo, i eto potpisaću!
    M: ako ne potpišeš, smeniću te ja, nemoj da me nerviraš, ode vlast, ode braca, kosovo, odnosi sa rusijom, najebali ste generalno i ovako, a tek ako popizdim....
    V: nemoj me tutjiiii :'-(((((((((

4. Ne ide tako diplomatija.

5. Markić opusti se malo pls za nekog koga bole kurac mnogo se upinješ. Skočiće ti šećer brt

6. Granjka, nije internet znanje, već je u pitanju, kao što i na samoj stranici stoji Stare Norske Leksikon (SNL), norveški nacionalni leksikon, nešto poput Britanike samo norveška verzija. Kao što u SNL piše, a koliko i vidim na Vikipediji (da si bar kliknuo na prezime Stoltenberg), video bi da piše da su Stoltenberzi došli u Holštajn iz Norveške i da su tamo dobili prezime iz prostog razloga što u Norveškoj nije bilo ustaljenih prezimena izuzev aristokratije- a Hans će ti verovatno nerado ispričati, a možda i neće, da su Šlezvig i Holštajn bile danske teritorije pod personalnom unijom sa Danskom i sa danskim stanovništvom, da je Nemačka konačno otela Holštajn kada se ujedinila (1871), ali da Holštajn i danas ima stanovništvo danskog porekla. Tako da bi Stoltenberg mogao biti jedino Danac. Kako su se Stoltenberzi vratili u Norvešku pre no što je ona postala nezavisna i od tada postali jedna od moćnijih porodica Norveške (pogledaj Jensov pedigre) , oni mogu biti jedino Norvežani. Ne pričaj što ne znaš.

7. OVAKVI KAO PROV SU GOVORILI 99 BOMBARDUJTE IH JOŠ
    IDEMO SLOBOOOO
    https://www.youtube.com/watch?v=9eJSMFMTECE

8. udjemo u nato i gadjamo kosovo jer vole slobu.

9. eh kad se setim 2008. i dana kad sam isao na demonstracije za kosovo kako je to bila ljuta atmosfera,prvo zbog protesta,onda smo se podelili na one sto idu u hram i one sto idu da prave sranja i kradu,ja i moji ortaci izabrali ovo drugo,bila fina ljuta ratna atmosfera
    inace treba priznati kosovo,sta kao ovi ce da tolerisu tripovanja za chast i to,oce kurac

10. Не знам ова логика којом се неки воде је типична логика параноичног теоретичара завјере: мали сам и небитан потпуно, а опет не смијем ништа да кажем јер ће ме појести мрак

Vidim, baš ih intenzivno bole kurac zadnjih 25 godina za ovaj prostor. Skroz im je nebitan.

Ali neka, ajde da se pravimo mrtvi i gledamo u jednu tačku, možda si otidu.

11. Problem šiptara mora da se reši. Neće se oni zaustaviti na Kosovu.

12. ako ga mi budemo resavali za jedno 380 godina cemo da pocnemo.

13. Mi nemamo muda ni za sta, pokrenuli su internet peticiju i to je to. I treba nas jebati. Rusi da roknu jednu atomsku i da nas restartuju.

14. Taj protest ce se sigurno pretvoriti u skup spontane podrske Vucicu, pazi kad budes dolazio, ne prihvataj nikakve sendvice i sokice

15. Oćeš doći Rasni ? Ja jedva čekam, uh kako sam se napalio, poneću i sekiru.

16. A ne mogu jebi ga, ali nadam se da će biti barem 300 hiljada ljudi.

17. Gleda li neko Vučića uživo na RTS-u?
    Kakav sraman govor, lik priča o Milošu Obrenoviću, ali ustvari poredi sebe i njega.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.