Kapitulacija i NATO

1. Pa njih dvojica i jesu tu negde

2. kolko vas ovde prisutnih neće izaći na izbore?

3. Miloš Obrenović je imao izreku:
    Kad narod preti tad ti neće ništa, a kad ćuti daj mu nešto jer tad treba da se bojiš.
    Tako nekako ide izreka.

4. kolko vas ovde prisutnih neće izaći na izbore?

GLASAJ ZA ZAVETNIKE!!!

5. Царе, а где пише?

6. Mister_NO

Аутобус
    Не знам ова логика којом се неки воде је типична логика параноичног теоретичара завјере: мали сам и небитан потпуно, а опет не смијем ништа да кажем јер ће ме појести мрак

Vidim, baš ih intenzivno bole kurac zadnjih 25 godina za ovaj prostor. Skroz im je nebitan.

Ali neka, ajde da se pravimo mrtvi i gledamo u jednu tačku, možda si otidu.

Ау колико машиш поенту богте...

7. Rasni
    Miloš Obrenović je imao izreku:
    Kad narod preti tad ti neće ništa, a kad ćuti daj mu nešto jer tad treba da se bojiš.
    Tako nekako ide izreka.

Poucen dosadasnjim iskustvom, sve mi se cini da je ta izreka vrv. "Ker koji laje, ne ujeda". Nepoznat autor

8. Knez Miloš Obrenović je jednom pitao svoje savetnike šta narod kaže,dobio je odgovor da narod ćuti.Premudri knez tada reče:
    "Popuštaj kajase,'lebac vam jebem!Dok raja ćuti nešto muti!"

Evo ga!

9. Da be, sve me stra da će Pičkousti da najebe.
    Jebaće mu mater ovaj narod kad mu da 50%+ na sledećim izborima.
    Zajebaće ga ko artija dupe.

10. hahaha.uopste me ne cudi.ludi su tamo ljudi.u pozitiva smislu.

11. Ovi kao Vijetnamci onomad.

12. Deo paketa za potpisivanje kapitulacije je prestanak kritike vlasti od strane Kurira. Raja Rodic je stari americki poslusnik, ustvari obucen i poslat iz Amerike da sluzi svrsi.

E sad, pricamo o coveku na mestu pemijera koji je potpisao kapitulaciju zemlje, a u zamenu ne mora da isporuci radikale Hagu i jedne novine prestaju pisati protiv njega.

U trenutku kad ima ubedljivu vecinu, ta osoba potpisuje kapitulaciju zemlje u zamenu za sprdnju. Sta ce raditi kad mu padne broj glasova i kada se bude grcevito borio da vlast sacuva? Dragi Srbi, jebali ste cvorka.

13. Ne može se jedna država izdati dok je narod ne izda, uvek bilo uvek biće, al' izgleda da ju je i narod izdao.

14. A popušili smo kurac.
    Ako ne bude preko 10 000 na protestu i treba da nas jebu.

15. Ko da pravi protest, Covicevi puleni ili cigani sa juga? Ne seri mali.

16. Вучко за кога ћеш гласати ако није тајна ? Ја ћу за Вучића вероватно, његова политика ми делује најреалније некако...

17. Glasaj brate, ja sam se napakovao za 3 zivota ne mogu potrositi. Mene realno zaboli patka ko ce da vam vlada, samo ne mogu da gledam u sta ste se pretvorili. Ustvari vi mladji uvek ste i bili go kurac