Kapitulacija i NATO

1. Па остаћеш ваљда за изборе брт, пљунућеш себи у лице ако побегнеш пре избора а прозиваш Премијера две године већ.

2. Jbg, kratko ostadoh u Srbiji, idem opet da se izivljavam napolje par godina. Smrdi mi vazduh ovde.

3. Gledao sam obraćanje predsednika države povodom dana republike i digla mi se patka k'o kad je premijer pozivao da se brani Šabac. Volim te momente naelektrisane patriotskim nabojem. Moj glas definitivno ide za SNS.

4. Јер овде не смеш иначе ћеш добити ћушку као што си је увек добијао у животу када год би опустио мудашца малена. Такви друштвени изопштеници попут једино и смеју негде вани да се опусте, типа по пичкастом Западу.

5. Nadam se da tamo gde ideš nema interneta.

6. Јер овде не смеш иначе ћеш добити ћушку као што си је увек добијао у животу када год би опустио мудашца малена. Такви друштвени изопштеници попут једино и смеју негде вани да се опусте, типа по пичкастом Западу.

Hvala na analizi moje licnosti, ja sam samo mislio da je bolje prcati pijane Norvezanke i trositi stotine evra dnevno, nego deliti vazduh sa krezavim nepismenjanicima koji su toliko retardi da glasaju Vucica.

Sad vidim da sam ustvari poremecen i ne znam nista.

7. А смрди ти и дупе, па га носиш са собом свуда. И тај смрад не могу да прикрију ни све колоњске водице којима прскаш буљу пре него што ће те неки Западњак ошурити у исту за 50 евра и орбит жваке. Да ти не здиба из уста на семену течност након оралне завршнице за коју те је извесни Ханс почастио са још 10 јура преко стандардне тарифе за комплет услугу.

8. Mačak u čizmama skinuo rukavice OPAAA!

9. Шта, чекајте мало ваша малоумности, хоћете да кажете да имате више од 20 евра у џепу и више од 20 година?

10. Па чекај вуле, ти отворио тему о издаји због потписивања овог уговора са НАТО пактом а бежиш у државу која је једна од оснивача тог НАТО пакта. Како сад то брт ?

11. Па чекај вуле, ти отворио тему о издаји због потписивања овог уговора са НАТО пактом а бежиш у државу која је једна од оснивача тог НАТО пакта. Како сад то брт ?

Ja sam svojevremeno u vojnoj unformi bio na celu demonstracija protiv Slobe. Idiot. Odgulio kosovski rat, placao porez redovno celog zivota. Pomagao sirotista i ljude koji nisu imali srece poput mene. Ja sam savrseno zadovoljan sta sam uradio za svoju zemlju i narod.

Ako ti mislis da je ovo narod koji je i dalje vredan da se za njega bori, ne znam sta da kazem.

12. Наше жене су боље и лепше. А то што теби није ни најгора пијачарка није хтела да да, па си ти киван на све српско, не значи да овде ваздух смрди. А то што и Норвежанке мораш да напијаш да би ти дале и то под можда, само потврђује да сам у праву. Које стотине евра па сад кад бих те из гаћа истресо не бих ти нашао више од двеста триста марака.

13. A pa ok onda sasvim razumljivu idiotsku logiku imaš i nastavljaš da je primenjuješ.

14. Наше жене су боље и лепше. А то што теби није ни најгора пијачарка није хтела да да, па си ти киван на све српско, не значи да овде ваздух смрди. А то што и Норвежанке мораш да напијаш да би ти дале и то под можда, само потврђује да сам у праву. Које стотине евра па сад кад бих те из гаћа истресо не бих ти нашао више од двеста триста марака.

Ovo je tek posebna prica. Neprijatno mi koliko mi se nabacuju srpkinje nesrecne, impotentni debili gledaju Vucica na pinku, a one zeljne masne kurcnine i 10 evra za patike.
    Strankinje se bar jebu radi jebanja.

15. Ма свака част теби царе, нисам ни сумњао да си људина, само не разумем поенту бежања у државу која је оснивач НАТО-а, а овде пљујеш по њима и називаш их агресорима или како већ. Зашто не одеш у Русију, али штатијазнам Камбоџу неку ?

16. Ne idem u Norvesku, tih drolja ima po celom svetu. A upravo idem u jednu takvu drzavu.

17. Значи вероватно си био и део војно мафијашке хунте која је аутоматима хтела да преузме власт у држави. Она банда која је забарикадирала све важније саобраћајнице у земљи па су санитети морали да возе рели Дакар преко шанчева и јендека не би ли спасавали животе тих истих пореских обвезника који су и обезбеђивали плату војсци.

18. Vucicupederu je jedan jako jadan trol.
    Lupa gluposti, na ovoj stranici dva puta je sebe demantovao.

19. вучићпедер иде да јебе братске казахстанске дроље

20. Десет евра и патике.. Значи бар имају неку цену:) За разлику од странкиња које се дају за џабе. Мала шала али ти си друшкане у проблему ако мислиш да смо сви ми крезави геџовани који гледају Пинк и гласају Вучића.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.