Prijava

Царе, добро је да и теби падне нешто на памет, само се питам на шта ти је то пало... Него, сада имам и манију гоњења? А шта ћемо са овим што си написао:

Zato, Granjka, što je jedna od osnovnih karakteristika nekoliko kognitivnih poremećaja naklonost ka projekciji sopstvenih osobina na druge pojedince.

То онда значи да ти пројектујеш своју манију гоњења и посету психијатру на мене.

Не бојим се, ако си ти успео да се скинеш са психијатрије, их, ја ћу само отићи на информативни разговор. Јеси ли ти био код професионалног или код непрофесионалног психијатра?

edna od osnovnih karakteristika nekoliko kognitivnih poremećaja naklonost ka projekciji sopstvenih osobina na druge pojedince.

u zanimljiva recenica..kad se samo setim kako je Vlasuljar znao da deli dijagnoze..i jos par autora takodje

Чуки, да видиш како се узајамно зајебавамо ја и Дилан Дог, ејјјјј! Али нема нам Дилана :((((( А и није увреда бити говно, замисли да ти кажу да си државни службеник.

Od 22 strane 3 strane je o NATO.

Granjka, poseta psihijatru ne može da se projektuje, kada bih mogao da projektujem događaje, ne samo da bih imao božanske moći, nego ni ti ne bi bio tako glup, dakle poeti psihijatra pre nego što ti se stanje pogorša, jer takvi poremećaji obično deluju progresivno.

Царе, драго ми је што делиш са мном своје лично искуство у сфери менталног здравља, видим да је веома богато, а тако ми и делујеш. Ти се још ниси опоравио, дрмају те лучице, па би било боље да поведеш рачуна о себи. Мене само заобиђи. Ја глуп, а ти идиот - можемо бити другари до смрти!

Granjka, kako si otključao temu?

Scouser, јел се зна шта је са Власуљарем? Јел се самоизлечио или га још увек држе у затвореном крилу Лазе?

Каже. Чуле скоро га обишао однео му бокс лорда

Ne znam a bas bih voleo da znam sta se desilo, ode covek samo odjednom a meni je licno bio mega zanimljiv..mozda je otisao sa imigrantima, siluje babe po Kelnu..

дајте његов инстаграм ко има да се кочимо на клипове

Možda je prodao komp za kvoter dopa i sad nema kako da se uloguje.

Чуле, ко каже да сам ја откључао?

Јес курац Власи отишао одједном... брате, тај је данима знао да ниже коментаре, без да се замори. Није могао тек тако да нестане, оде. То није истина. А бојим се да истину никада нећемо сазнати.

Чуо сам да бабе плаћају по Келну да их силујеш. Остало им ваљда од Руса. И причао ми један Словак шофер да Немци плаћају да их шуриш у прдаре, као ложе се на шофере. А да ми Балканци то нећемо да радимо, јер смо затуцана балканска стока која не схвата сексуалне слободе.

Granjka, još jednom demonstriraš svoj kognitivni poremećaj nerazlikovanjem predmeta mog posta od sopstvenih projekcija. Ukoliko ti je srpski jezik maternji, stvarno treba da se zabrineš za svoje psihičko zdravlje, jer nešto definitivno s njim nije u redu.

Slovaci su jedni od gotivnijih naroda Evrope, u NATO i EU su, ne priznaju Kosovo i neće da uvedu sankcije Rusiji.

EDIT:
Granjka, ti si 100%.

Ima NATO da nas bombarduje preventivno što čačkamo poreklo genseka.

aj jos jedan post o kongitivnom poremecaju i nemoj vise

Бранислава су отели ванземаљци. Вратиће га врло брзо, неће моћи дуго да издрже са њим.