Prijava

Цар
Ukoliko ti je srpski jezik maternji,

Офуцана задригла босанчуро, када је писменост у питању, за тебе сам доктор наука, јер видиш, мој матерњи језик је српски, за разлику од рикања, завијања, лупања батином о каменчину и осталих видова комуникације с брда на брдо који се у твојој постојбини користе. Капирам да ти је тешко да разумеш све ово јер ипак су те одгајили вашљиви прекодрински медведи, а већи део живота си провела у урлању са једним запушеним уветом, орању планинчине и стругању вучјих гована са гумених опанака, све док није куцнуо час да на трактору и са две кесе пуне вунених чарапа заједно са колоном својих крезавих земљака коначно крочиш у цивилизацију и спознаш благодети асфалта, пеницилина, ходања на две ноге и термички обрађеног меса, али пробај да бар мало напрегнеш те кржљаве босанске ганглије и схватиш да се овде говори мало друкчије него у околини пећине у којој си се окотила.

Него, видим да те минџа очајнички сврби, а човјеку се већ поодавно не диже на тебе, или му се не диже уопште, па си присиљена да тражиш курчевину по интернету и сваки неуспех те само додатно фрустрира и издркава и чини агонију твоје менопаузе још неподношљивијом. Рекли су ми да доста личиш на згажено псеће говно, додуше не верујем да миришеш тако лепо, али направио бих уступак и јебо бих те у суву пичку и напунио свршотином темељније него што је иједан од твојих брђанских рођака учинио, чисто из уверења да и истрошене остареле сараге заслужују мало нежности с времена на време. Јавићу ти се кад будем био у Војводини да прокрчиш ту прашуму на препонама, испод ушију и изнад горње усне, па да искомбинујемо један врели крес, за добробит твоју, твојих укућана и осталих људи и животиња у твојој околини. :*

NATO nam ne može ništa, pa je l' se sad zbog Vučića tresla evropa kad je poslao protesnu notu, pardon pismo, a zamislite šta bi bilo da im je poslao protesnu notu, pa Haški tribunal više ne bi postojao.
Citiraću Mariju Maximu:
"On je Vučić Aleksandar, on je Vučić Aleksandar, dajmo mu još jedan mandat jer smo mentoli."

Ех, днк.. То је само врх столтенберга.

Царе, то што комуницирам са тобом не значи да сам одмах и ја психијатријски болесник као ти. Ја ти само посвећујем пажњу, јер знам да ниси ти крив што си болестан.
Но, како је већ касно, идем да спавам, а ти настави да пениш, прочитаћу твоје пројекције у току сутрашњег дана. Издржи дотле. Буди храбар. Можеш ти то.

Uf, Granjka je zadao jak udarac ispod pojasa, jedva čekam carov odgovor.

Granjka, upravo si napisao školski primer projekcije, time činiš ikakav sadržaj svog komentara izlišnim.

Car i Granjka, čemu svađa ko je veći psihički bolesnik, pa ne može se tako u NATO, gospodo.

Царов или Царев? Или пак Царовјов? Сантјаго?

Lol Čule, svako udara dokle može dohvatiti

Carov, Car u ovom slučaju je ime, da je titulabilo bi carev. Milanov, Jovanov, Petrov, Mihajlov.

Carev brt, kao Carev Dvor, tu mi mesto podrijetla, otud i nadimak, mada je Granjka i dalje ubeđen da sam to uzeo kao titulu, ali kad je Granjka pa razmišljao

Nema -ov i -ev veze sa tipom reči, već sa samoglasnikom u predzadnjem slogu koliko se sećam

Царев је правилно. Нема везе да ли је у питању титула или се користи као надимак.

ЕДИТ: Иван Клајн је

macak napisi nesto u temi transfer blama

Onda moja greška, znam čoveka kome je nadimak Car (nije Putin) i svi govore carov, čak sam ja jednog profesora koji se razume u sve živo i mrtvo ispravio kao ti mene, al' mi on rek'o ovo što sam ja tebi, panisam dodatno proveravao jer lik je profesor na jednom beogradskom univerzitetu, a ima predavanja po celoj Srbiji.

Ne znam brt, ja pričam što se sećam iz priručnika iz gramatike

Skroz nebitna tema, nije ni važno. Samo čudno mi da lik ne zna, pitaću ga opet ako se setim. Al' opet ne bi me čudilo da lik ne zna to, upoznao sam dosta uspešnih i školovanih ljudi koji ne znaju dve rečenice da sastave bez neke greške, a Kralj, Toma itd su priča posebna.

1. Potpuna sloboda kretanja vojnika Nato pakta
2. Oslobadjanje svake krivicne odgovornosti i imunitet za sve ucinjeno
3. Oslobadjanje carine, poreza i ostalog
4. Nato ce unistavati "visak" srpskog naoruzanja 

Je li iko od vas kad cuo za nesto
sto se zove, zloupotreba prava?
Ono, narocito se o tome vodi racuna
kod internacionalnih ugovora.

Niko nece ici okolo i sjebavati Srbiju,
niti ce vam 24/7 nadletjati vazdusni
prostor kao ni unistiti sve zivo
oruzje sto imate.

A ovo carinu i poreze, pa samo pri-
vlacite investitore indirektno,
sta tu konkretno fali??

Царе, јеси ли ти историчар или психолог? Све знаш, у све се разумеш... Није ни чудо што си себе комплексашки крстио - Цар. Само ваља додати још и - Бонапарта. Како то да себе још ниси излечио?

А и наслов каже "капитулација..."
Шта је паутор хтео, рат против целог НАТО пакта? (Могли би, да макар овакве као Грањка користимо као топовско месо и коначно остану паметнији сами, без лудака)