hahahahahaha E ti kad mi kažeš, kažeš mi za sve pare, jebem te ludu hahahhahaaa
Него, Маро, имамо ли ми још депресивних за терапију? Ви'ш како ја лечим очас посла. :)
Nema nikog valjda. Smiriše se na plači temi, pa im glupo i ovde da njaču:)) Ako nadjem pacijenta, odma ti ga dovedem na terapiju.
'Ватај, Маро где год да се налазе на сајту. Ја ћу беде да их слободим, да више не зањачу. :)
Izgleda da su se zalečili. Il su se usrali hahhahahhah. Neće da može da jebavaju sojke ovuda više. Čuvamo stražu na smenu.
Прати, Маро. Депресија је прелазна болест. :)
Jes jebem je ja. Mada, ako Zeku i Janu istrpesmo, nas dve smo na konju.
Ништа се не брини. Спремила сам ја ударну тинктуру противу урока.
Poprskaj malo po temi i forumu uopšte. Šteta da ne spasimo i ostale autore od ovih pošasti.
Па то ти ја и кажем. Штета да не спремим пун лонац. Твој је чет а ја ћу овде да 'ватам. :))))))))))))))))
Joj mojne one sa četa. Njima nema spasa. Tamo polovina nije normalna. Jok njih da lečim. Nek se sami leče.
Онда њима електро.
Šokovi? E ta ti valja Maro. Da spržimo glodare ko zečeve:))))
Одо' дупалим роштиљ. :)
A ja odo po pivo. Što volem zečetinu sa pivom, piiiiiiii. Mada bojim se da je žilava i bljutava, al ima da je jedem pa taman dumrem posle.
Маро, од бело вина месо омекшава. Пиво је ту само да добије корицу. Појма немаш. :)
Ма смеј се колико хоћеш. Само да ми не упропастиш кување. :)
Sutra otvaram zvaničnu anketu ovde. Svako će morati da obrazloži svoj odgovor. Ko izgubi, definiše kaznenu definiciju po izboru pobednika. Može?
Al se ispričasmo, i sve pobrisasmo hhahahahahha
Договорено. Сутра ћемо да видимо шта ко мисли, а онда ћу ја да вам сликовито документујем своје умеће. Има сви да се чешете. По дупету! :)
Лаку ноћ до сутра.
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
hahahahahaha
E ti kad mi kažeš, kažeš mi za sve pare, jebem te ludu hahahhahaaa
Него, Маро, имамо ли ми још депресивних за терапију? Ви'ш како ја лечим очас посла. :)
Nema nikog valjda.
Smiriše se na plači temi, pa im glupo i ovde da njaču:))
Ako nadjem pacijenta, odma ti ga dovedem na terapiju.
'Ватај, Маро где год да се налазе на сајту. Ја ћу беде да их слободим, да више не зањачу. :)
Izgleda da su se zalečili.
Il su se usrali hahhahahhah.
Neće da može da jebavaju sojke ovuda više.
Čuvamo stražu na smenu.
Прати, Маро. Депресија је прелазна болест. :)
Jes jebem je ja.
Mada, ako Zeku i Janu istrpesmo, nas dve smo na konju.
Ништа се не брини. Спремила сам ја ударну тинктуру противу урока.
Poprskaj malo po temi i forumu uopšte.
Šteta da ne spasimo i ostale autore od ovih pošasti.
Па то ти ја и кажем. Штета да не спремим пун лонац. Твој је чет а ја ћу овде да 'ватам. :))))))))))))))))
Joj mojne one sa četa.
Njima nema spasa.
Tamo polovina nije normalna.
Jok njih da lečim. Nek se sami leče.
Онда њима електро.
Šokovi?
E ta ti valja Maro.
Da spržimo glodare ko zečeve:))))
Одо' дупалим роштиљ. :)
A ja odo po pivo.
Što volem zečetinu sa pivom, piiiiiiii.
Mada bojim se da je žilava i bljutava, al ima da je jedem pa taman dumrem posle.
Маро, од бело вина месо омекшава. Пиво је ту само да добије корицу. Појма немаш. :)
Ма смеј се колико хоћеш. Само да ми не упропастиш кување. :)
Sutra otvaram zvaničnu anketu ovde.
Svako će morati da obrazloži svoj odgovor.
Ko izgubi, definiše kaznenu definiciju po izboru pobednika.
Može?
Al se ispričasmo, i sve pobrisasmo
hhahahahahha
Договорено. Сутра ћемо да видимо шта ко мисли, а онда ћу ја да вам сликовито документујем своје умеће. Има сви да се чешете. По дупету! :)
Лаку ноћ до сутра.