Погоди ко сам 6

1. nemoj samo da zaboraviš put pa da se ne vratiš 'vamo, hihihi

2. Одох и ја. Спавала сам само 2 и по сата прошле ноћи, а то је и за мене премало.

Лаку ноћ.

3. Ćao Maro♥♥♥♥♥

Zeko, moram ja ono da prostudiram.
    Znaš ti kakav sam ja maher za komp:)))

4. važi munjo, sutra ćemo zajedno. odoh ženske, sve vam jebem:)))

5. jebote, ja sam zavisnik, odo da se lečim od ovog sajta, majke mi

6. Šta je sad?
    I ja sam postala, ne brini:))

7. ja sam razmisljala o onoj igri eh sad..
    kad bi se igrali becarca..zeka i ja bi tu pobedile tako jako da bi Munja i Mara mogle samo da placu nad sopstvenom sudbinom...
    Moze Munjo nesto slicno sto ste izvele ti i mara. Pitanje i tacan odgovor na PVT a onda javno pitanje ovde..taj sistem opklade :)

8. Вас две, Јано, мож'те само тужно да замишљате како би било да победите у нечему Мару и мене. И онда сузу да пустите. :)

9. hahahahhahaha
    ovo je bacena rukavica u lice zekani i meni :)))
    sad sam tek raspolozena da vas pokidamo :)))

10. Јано, много се ти мени јуначиш у преподневним часовима. А ја још све своје потенцијале нисам искористила. Појма ви немате какве се гадости мени мотају по глави. :)

11. :gleda levo-gleda desno i shvata da ukoliko Mara odluci da smislja..ona sama..najebala je: :)
    U pravu si Maro ali znas sta..docice moja konjica u vidu ludog zeca pa cete moci samo da se svrbite vas dve :)

12. Зека кад ме види, мож' само да се усвраки. :)

13. Хладиша, сине, јел' ти добро?

14. hladisa sine :DDDDDDDDDDDDDD
    maro rasplakala si me :'''''))))

15. nije, nije zivot me lomi :)

16. Кажи хвала Богу што је живот а не ја. :)

17. zar ja na zensko da udarim, jes da djelujem malo sirovo ali....:)

o eventualnom ishodu ne razmisljam :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.