U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
nemoj samo da zaboraviš put pa da se ne vratiš 'vamo, hihihi
Одох и ја. Спавала сам само 2 и по сата прошле ноћи, а то је и за мене премало.
Лаку ноћ.
Ćao Maro♥♥♥♥♥
Zeko, moram ja ono da prostudiram.
Znaš ti kakav sam ja maher za komp:)))
važi munjo, sutra ćemo zajedno. odoh ženske, sve vam jebem:)))
Zeko♥♥♥♥
jebote, ja sam zavisnik, odo da se lečim od ovog sajta, majke mi
Šta je sad?
I ja sam postala, ne brini:))
neću:)
ćaoo
ja sam razmisljala o onoj igri eh sad..
kad bi se igrali becarca..zeka i ja bi tu pobedile tako jako da bi Munja i Mara mogle samo da placu nad sopstvenom sudbinom...
Moze Munjo nesto slicno sto ste izvele ti i mara. Pitanje i tacan odgovor na PVT a onda javno pitanje ovde..taj sistem opklade :)
Вас две, Јано, мож'те само тужно да замишљате како би било да победите у нечему Мару и мене. И онда сузу да пустите. :)
hahahahhahaha
ovo je bacena rukavica u lice zekani i meni :)))
sad sam tek raspolozena da vas pokidamo :)))
Јано, много се ти мени јуначиш у преподневним часовима. А ја још све своје потенцијале нисам искористила. Појма ви немате какве се гадости мени мотају по глави. :)
:gleda levo-gleda desno i shvata da ukoliko Mara odluci da smislja..ona sama..najebala je: :)
U pravu si Maro ali znas sta..docice moja konjica u vidu ludog zeca pa cete moci samo da se svrbite vas dve :)
Зека кад ме види, мож' само да се усвраки. :)
hmm.... http://vukajlija.com/lezbo-vajb/103960 :)
Хладиша, сине, јел' ти добро?
hladisa sine :DDDDDDDDDDDDDD
maro rasplakala si me :'''''))))
nije, nije zivot me lomi :)
Кажи хвала Богу што је живот а не ја. :)
zar ja na zensko da udarim, jes da djelujem malo sirovo ali....:)
o eventualnom ishodu ne razmisljam :)