Muško-ženska tema

1. Komad nemoj doći u BMW hoće stoka posle žurke da ukrade. Pogotovo ako si iz Hrvatske.

2. Komad dovoljan će nam biti jedan BMW :-D

3. Na jednu lepu dva gabora... hmmmm...

4. Ma to su ovi sto oce da se maskiraju.

5. Ja za gaće kad ono - gladak nije

6. Sajtuše su najlakše za jebati. Nekad je dovoljno jednostavno da pitaš, tačno, nije odmoglo što sam lep, pametan i bogat ali prvenstveno su mi dale zbog činjenice da su sajtuše.

7. tvoja zena moze da odabere trojicu po zelji jer je specijalni gost

Nije moja žena gost, i ona je na ovom sajtu, samo se ne eksponira. Nego, nešto je u poslednje vreme u fazonu da joj prija da pripaše onaj strap-on, ne znam šta je u pitanju, valjda početak proleća, šta li. Pa ako ta trojica pristanu, ja nemam ništa protiv. Ko sam ja da joj kvarim zadovoljstvo.

8. Prosto mi nekad bude zao sto sam ozenio zenu koju volim i izuzetno finu devojku pa ne mogu ovako kao gljivar da se salim na taj nacin.

9. Ma šta ti hoćeš da kažeš, da ja ne volim svoju ženu? Obožavam je, ona mi je svetlost u životu, svetlost u tami, bez koje ne bih mogao da postojim. A to što si ti tražio finu, koja ne voli perverzije i bolove i užase i tako te pervezne rabote, to je tvoja stvar. Svako traži, i ako je srećan, nađe, prema svom afinitetu. Sto ljudi, sto ćudi.

10. Wa alleikum salam ve rahmetullahi ve barakatuh, sestro Putinka! Iznova oduševljava tvoja posvećenost vjeri. Ako te insani druge vjere vrijeđaju i gledaju podozrivo, sa puno mržnje, unutar te mržnje čuči i skrivena ljubav, jer ljubav i mržnja su dio kelimei-šehadeta. Sumnjičavost raznih ahlaka prema tebi samo jer si mulimanka je čist znak ljubomore, džehla i zulma. Ignoriši njihov matuhluk i nastavi putem kojim ponosno hodiš.

tvoj brat Ibn-Seltiq

11. Nije moja žena gost, i ona je na ovom sajtu, samo se ne eksponira. Nego, nešto je u poslednje vreme u fazonu da joj prija da pripaše onaj strap-on, ne znam šta je u pitanju, valjda početak proleća, šta li. Pa ako ta trojica pristanu, ja nemam ništa protiv. Ko sam ja da joj kvarim zadovoljstvo.

nece to da bude problem, nek malo stisnu zube.najteze ce biti onima kojima bude zapala komad,ceka ih dalek put i veliki trosak ali ce na kraju da se isplati.kosmopolita daj rezultate svi su glasali

12. ako neko glasa za punoletnicu, da se ne zaboravi

http://i.imgur.com/5LlsxI9.png

13. I da je isla u dansku da bi je jebo novinar sa kucetom sa smesnim imenom

14. A ona ima kera viktoriju i zove je viki

15. I ćale joj je u DSS-u.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.