Muško-ženska tema

1. Jedna vrlo ponosna i prskosna devojka i zato niko ne sme da je gurne u podrum i siluje hahahahaha ugusio sam se na to, to je bilo sjajno vece

2. Kul su bile bleje na cetu dok nisu pustili cekaonicu unutra :(

3. nisam ja za belo roblje prilicno sam neposlusna ahahahah

4. spisak ću objaviti na posebnoj temi da može da se komentariše, a ova ostaje otključana za uopšteno ćaskanje o odnosima i tako to

5. nisam ja za belo roblje prilicno sam neposlusna ahahahah

Hahahaah
    -skidaj gace kurvo
    -A ne ne ne ja sam prilicno neposlusna i odbijam da me vas trojica jebete u sve rupe

6. Živele žene koje se ne foliraju

7. Pezos poseduje neke opasne informacije u vezi nje. Sećam se da je to prosipao na četu, ali sam čak i ja zaboravio. :'(

8. Hahha, nemam pojma da li je tačno, bio sam pijan i navaren, i šta sam sve shvatio, ali Mylyca je jednom prilikom pokušala da me smuva sa svojim dečkom :) Dobro, nisam siguran da joj je to bio dečko, al je rekla da smo slični i da bi trebalo da se družimo :) Bio sam sa tom bagrom pre jedno godinu dana, ili dve, u NS, Musaši je imao vutru dobru, i svaka mu čast, lik je stvarno faca, i onda sam pio sa Čakom i sa Melkijadesom i bacao peglu liku u dvorište ispod prozora, a on me napadao, kao, e, gari, nije fazon da mi bacaš peglu u cveće :) Onda sve je ušlo u domen halucinacije. Janković nije hteo da se druži, Varner takođe. Tad sam upoznao i Vidru, kruv ti jebem, kolka žena.

9. Ja se sjećam nekog trača odavde koji kaže da je neki vukajlijaš balavio na mulucu, a Frenki Delevra je pendrečio. Eto.

10. ШАНА ШИЈЕ СВЕ САЈТУШЕ ЗА ТРИ КОПЉА :*

11. jel frenki delvera onaj iz dnevnjaka sto onako usporeno malo prica kao kroz nos?

ko je jos sa vukajlije u dnevnjaku, posebno pitanje za boh i papeta?!

12. Jeste, frenki je taj sto kao za osmi mart valja parfeme.

13. Ćićko nije sa sajta
    Ćelavi peder vegun jeste cvidže sto nosi al akaunta ne mogu da se setim

14. odgovori na ostatak pitanja isto, sta ovako polovicno

15. cicko je onaj visoki? on je dobar
    a taj celavi je smarac porucite mu prebedno pokusava da glumi.
    A ovi ostali?

16. Da taj što je najbolji nije odavde. Što oće da bije fensera studenta uvek ha ha

17. A debeli što daje 40 iljada na mančester?

18. On je budala Mančester loš je

19. i debeli je lud, ume da briljira. Natasa je genije, lepa moja.

20. Meni je jedino debeli gotivan od cele te ekipe, i ajde Ćićko, a tu Natašu znam od negde, ne znam odakle, ali je znam.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.