Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ako se vec toliko svim silama borite za ravnopravnost, sto se ne borite da i muskarci imaju dan muskaraca pa da morate da nam kupujete poklone?
što to sami ne tražite?
zato sto iovako samo kukate da ste neravnopravne, zamisli da muski fasisti jos traze specijalni dan za sebe kad bi ionako skrte zene (po prirodi ste stipse) morale da odvoje neki dinar da kupe nesto muskarcima
nikad mi nismo bili ravnopravni i nikad nećemo biti, muškarci su u odnosu na žene inferiorni, to je činjenica.
a neke nismo stipse, jebi ga.
svaka zena za sebe kaze ja nisam stipsa ja sam dzek, a u praksi totalno drugacije. Jbg tako je to je jedina istina.
ima u rusiji i tim pro ruskim drzavama,eks sssr dan muskaraca.zene kupuju poklone.
ahahaha pezose, niko ti nije kriv što si magnet za grebatorke i sponzoruše, valjda imaš takav stav, pa ih mamiš. čemu guranje u stereotipe?
pa nemam takav stav, bas ocu da me zaobidju grebatorke. 1 od 10 okrene turu ko dzek il plati klopu bez da napomene kako je dzek i kako ne zavisi od muskaraca
pa što ne navataš tu jednu?
Jebi ga, meni taj dan i poklon ne treba, a ovaj praznik ne uvažavam. To jest uvažavam, ali se on kod nas izrodio u kupovanje karanfila. Ja ću svojoj ženi da kupim pivo.
pretvorio se praznik u glupost, malo koja od žena se seti klare cetkin i svega onoga zbog čega treba da je pomenemo na svaki osmi mart...
Mi se ne borimo za ravnopravnost, nego za dominaciju.
mortriša, srećan ti praznik :-*
Takođe, Kosmo :*
Postoji i dan muškaraca, samo što je nama svaki dan skoro isti, pa ono, ne primjetimo razliku xD
https://en.wikipedia.org/wiki/International_Men%27s_Day
Samo picke danas kupuju cvece. Cvece kupim kad mi padne na pamet a danas cu bas da se izdrkavam nece mene potrosacko drustvo gurati u stereotip ne ne
Ima danas da svrsim tokom predigre i da cimam devojku da mi spremi bajadere boli me kurac bas. Samo iz revolta prema vestacki utvrdjenim "pravilima". Da sam zensko i da mi danas neko donese cvece a godinu dana se izdrkava na mene bacio bi cvece u kantu i rekao ne treba ni danas pusi mi picku bas.
Jebem ti 8 Mart je
Za malo da zaboravim da je pustim iz podruma, lpak je njen dan
Ja dodao jos 23,7 karika na lanac danas. Moze i do terase da dohvati
zbog žena koje dozvoljavaju izdrkavanje na godišnjem nivou nam je upropašten praznik.