Muško-ženska tema

1. tačno, valde, ne treba poklanjati ništa. priznati sva prava koja nismo imale do pre sto godina, to treba.

2. a moja poenta je da tog što zaserava cele godine treba ostaviti. taj poklanja cveće i za rođendan, eventualno godišnjicu braka.
    pričam da ovaj praznik ima značaj, veliki. nevezano za to cveće.
    ljudi su zaboravili čemu služi današnji praznik. ne treba ga ignorisati.

Da li si muzu cestitala vidovdan ili dan oslobodjenja ili tako neki praznik kada su milioni muskaraca dali svoj zivot kako bi mi svi danas mogli da idemo u skolu, radimo za pare a ne ko robovi, glasamo i da nam svrha u zivotu bude da sluzimo nekome?

3. a ti ga pretera sad, vidovdan... jok, daj svaku krsnu slavu da mu čestitam, sigurno ima nešto bitno vezano za taj dan.
    ponoviću, vaspitavala sam i očekujem da mi se čestita. meni niko nije rekao da očekuje da mu čestitam vidovdan.

4. Sanjao sam frenkija da me vozio, radio kao taksista u tom snu.

Gotovo, zene vise ste prevrsile svaku meru. Veceras kad prodje ova euforija oko 8. marta ima da kazem devojci:
    Slusaj, jednom godisnje, nije bitno koji datum, ima da izmislis dan muskaraca i da me iznenadis nekim simbolicnim poklonom. Ravnopravnost jbg.
    Koji sam bog, uvodim praznike

5. a ti ga pretera sad, vidovdan... jok, daj svaku krsnu slavu da mu čestitam, sigurno ima nešto bitno vezano za taj dan.
    ponoviću, vaspitavala sam i očekujem da mi se čestita. meni niko nije rekao da očekuje da mu čestitam vidovdan.

Pa ja ne znam ko preteruje, ja ili ti koja tvrdis da treba da ti cestitamo sto je neka zena pre sto godina patila da bi ti isla u skolu.

Ravnopravnost je sjajna stvar kada se traze pravai ustupci, ali ravnopravnost i nije tako dobra stvar kada treba da se imaju obaveze i ucine ustupci.

6. milione tih muškaraca koji su izginuli su rodile žene. za svakog od njih je neka cepala pičku, dojila i odgajala. mešaš babe i žabe, pseto.

7. 8. Mart seksisticki praznik

8. čekaj bre, jel ti to meni o obavezama pričaš? traženi su ustupci, a ne prihvataju obaveze?
    ok, biće da me zajebavaš...

9. Treba izmisliti veštačke materice, a decu davati odmah državi na odgajanje. Tako bi muškarci izbegli činjenje ustupaka ženama.

10. milione tih muškaraca koji su izginuli su rodile žene. za svakog od njih je neka cepala pičku, dojila i odgajala. mešaš babe i žabe, pseto.

Milione tih zena je napravio muskarac i donosio leba u kucu. Sta je starije kokoska ili jaje?

Ja ne mesam babe i zabe. Ja sam povukao paralelu izmedju patnje tih zena koje si navela da bi mogla da se skolujes i patnje muskaraca da bi ti mogla da se skolujes. Ono nemam pojma da nisu muskarci ratovali s turcima bili bi mozda u serijatu pa bi se kurac skolovala i imala pravo glasa. Ja svesno karikiram. Ti takodje karikiras ali nesvesno.

11. žene ne donose leba u kuću?

12. čekaj bre, jel ti to meni o obavezama pričaš? traženi su ustupci, a ne prihvataju obaveze?
    ok, biće da me zajebavaš...

Pa evo ne znam, mozda te i zajebavam. Mozda moj mozak radi u tom modu zajebancije pa to nesvesno radim. A mozda si i to zbog pokusavanja razmisljanja van konzerve bas u konzervi. Kao sto vidis ja na tvoja pitanja odgovaram i ono sto tvrdim potkrepljujem kakvim-takvim dokazima a tebi je najveci argument da si pocepala picku.

13. žene ne donose leba u kuću?

Zene iz tog vremena o kojem pricam/o nisu donosile leba u kucu.

14. Kao i kod većine praznika - običaji vezani za njega (kupovina karanfila - bljak) produkt su čiste gluposti, nepismenosti i neinformisanosti. Jbt gledam svesku što je mali doneo iz škole: Piše "8. mart. dan žena. Dan kada se ženama poklanjaja cveće i neke sitnice." I ništa više!?
    Učiteljicu živu spaliti pod hitno!
    Ovo što pseto, kosmo i vald kažu, u principu pričaju o istom. Praznik je generalno sranje (pseto) jer je sprdnja (valdemar) na ono što bi trbalo biti (kosmo). Generalno me nerviraju muškarci koji jednom godišnje kupuju ženama cveće zbog griže savesti ali još više ove ćurke koje se napirlitaju i idu na proslavu 8 marta. Proslava???
    Drugo, srećan ti osmi mart i nije neka čestitka, više bi odgovoralo: Hvala Vam, zaslužile ste. Ili žalosno je što ste to pravo izborile gubiće živite u prošlosti. A mi da odgovorimo: Naše bake i majke, vaistinu! Tako neki kurac. A u zakon bi uvela da svakom ko kupi cveće isto završi u čmaru. Mataer im nepismenu! Pa uzmi pročitaj šta predstavlja taj dan! Razmisli o pravima žena u Afganistanu, koje udaju kad napune 12 godina, za dede od 80 godina.
    Da se razumemo, ja nisam neka feministikinja i ne mislim da su moja prava manja nego prava muškarca, niti smatram da treba da u bilo čemu budu veća. I dalje msilim da su muškarci kao so, može se bez njih, ali je strašno bljutavo. I hvala našim muškarcima, što nas cele godine obasipaju nežnostima.

15. Batina je iz raja izašla :-D

16. Drugo, srećan ti osmi mart i nije neka čestitka, više bi odgovoralo: Hvala Vam, zaslužile ste. Ili žalosno je što ste to pravo izborile gubiće živite u prošlosti. A mi da odgovorimo: Naše bake i majke, vaistinu! Tako neki kurac

Ma jok...hvala kosmopoliti sto zene idu u skolu i sto imaju pravo na rad i nadoknadu za isti i sto su zene izglasale tadica.

17. Muskraci ginuli ~ oterali turcina ~ turcin nije uveo serijat ~ zene dobila sva prava koja u serijatu nema ~ zene se penju muskarcima na glavu ~ muskarci su budale jbg nema druge

18. Žene rodile junake i gajile ih dok su im očevi ratovali s Turcima i Švabama?

19. Hoces da kazes cepale picku?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.