Muško-ženska tema

1. Pa cekaj jel nisam realan? Ako se neko prema zeni/devojci ponasa normalno stalno onda koji kurac danas cvece a ako se ne ponasa normalno onda opet koji kurac danas cvece?

2. Cveće da bi lakše trpela sledeću godinu :-D

3. Kosmopolita - Kupa se

4. Pa taj neki rad. Zeno stigao sam kuci evo cvece sto neces svrsiti jos godinu dana danas ne mora rucak ipak ti je praznik al sutra neko mesiste da ti picku ne bi polomio i necu danas da ti serem puno ali nemoj da i sutra vidim onu paucinu tamo hehe

5. Izjava za svako poštovanje

6. ok, pseto, ne gledamo ti i ja isto na ovaj dan. to sa cvećem i poklonima jeste nametnulo potrošačko društvo i po meni je to teška glupost.
    al su mi trebale godine da muškarce u svom životu vaspitam da današnji dan meni mora da se čestita. to što su radile klara cetkin, roza luksemburg i slične pre sto godina, ne sme da se zaboravi.
    borile su se i za moje neko pravo. pravo da se školujem, da radim i zarađujem, da mi ne bude svrha u životu da se udam i da me izdržava neko i da mi taj kroji sudbinu.
    borile su se da i neko ko nema kurac može da glasa.
    da nije bilo njih ja bih sad bila nepismena, trudna i bosa pored šporeta... šteta što nam je praznik upropastilo to da neki gilipteri 'moraju' da nam poklanjaju cveće.

7. Pa i nije jbg mnogo smekerskija je zeno stigao sam i boli me kurac sto je praznik daj da jedem nesto glodao sam sebi lakat usput koliko sam gladan razmakao sam se na poslu danas

8. Mislim bar je iskrena nije licemerna

9. Kosmopolita - Kupa se

da

10. Ma ovde se sve pretvori u suprotnost, kao recimo verski praznici u ždranje i lokanje, prvi maj u roštiljanje, sve to uzmemo kao šuplju tikvu i ispunimo glupošću. Ne znam da li i ostali to rade, verovatno da.

11. mislim da smo vrhunski upropastili prvi maj, recimo...

12. ok, pseto, ne gledamo ti i ja isto na ovaj dan. to sa cvećem i poklonima jeste nametnulo potrošačko društvo i po meni je to teška glupost.
    al su mi trebale godine da muškarce u svom životu vaspitam da današnji dan meni mora da se čestita. to što su radile klara cetkin, roza luksemburg i slične pre sto godina, ne sme da se zaboravi.
    borile su se i za moje neko pravo. pravo da se školujem, da radim i zarađujem, da mi ne bude svrha u životu da se udam i da me izdržava neko i da mi taj kroji sudbinu.
    borile su se da i neko ko nema kurac može da glasa.
    da nije bilo njih ja bih sad bila nepismena, trudna i bosa pored šporeta... šteta što nam je praznik upropastilo to da neki gilipteri 'moraju' da nam poklanjaju cveće

Slazem se ja sa time. Skroz je ok da te muz poljubi i kaze srecan praznik. Ali da zna sta ti cestita a ne da bude u fazonu eto kupio sam buket od soma dinara da mi ne sere zena.

13. Ja ne znam dal ja nerazumljivo pricam ili sta al mi se cini da me ne kapirate

14. ja te ne razumem ništa.

15. Što se tiče škrtosti pezos je u pravu 100% ova moja nikad ništa ne plaća, plus joj ja tutnem 1000 dinara svaki drugi put kad dolazi, da podelimo putne troškove. Za rodjendan mi je napravila album neki sa našim slikana a za godišnjicu brijač i penu za brijanje na akciji nekoj. Ne znam jel smešnije il tužnije. Vrednost poklona 500 dinara za godinu dana. Ja samo danas puko 10 evra na cvece i dostavu, da ne pricam za ostalo

16. Moja poenta je da ovaj praznik pociva na grizi savesti, muskarci pokusavaju da se operu budjavim cvecem za sve sto tokom godine zaseru. Nekako mi logicno deluje da ako te muz smatra ravnopravnom tokom cele godine i ako ti tokom tog perioda posvecuje paznju i vidis da te voli, postuje itd itd zasto onda bas danas mora da ti kupi pisljivo cvece? Jer je red? Nemojte me zajebavati...

17. Ja sam od preduzeća dobila bombonjeru, sve su mi pojeli ovi muškarci okolo :)

18. a moja poenta je da tog što zaserava cele godine treba ostaviti. taj poklanja cveće i za rođendan, eventualno godišnjicu braka.
    pričam da ovaj praznik ima značaj, veliki. nevezano za to cveće.
    ljudi su zaboravili čemu služi današnji praznik. ne treba ga ignorisati.

19. O jebem ti i plaćanje i grebanje i škrtost, ko da se sve na svetu oko toga vrti. Ko koga tera da kupuje nekom ono što nije sam dobio? Ko tetke za slavu, ova joj kupila servis ceo, a ova samo šoljice, pa mislim, ne može tako, prijo moja draga...

20. Pa to je tek zanimljivo, kupe ti uredno bombonjeru ali zato kad te zaposljavaju pitaju te da li planiras da radjas u buducnosti. Skupi doprinosi dok si na trudnickom jbg.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.