Prijava

Zašto žene nestaju sa sajta?
Pa Pezos i Maestro ih poslali u kuhinju, a vajfaj tamo slab.

ja teram samo sajtuse koje dodju ovde pa ocekuju da im se lize picka samo zato sto su zensko, bez obzira sto nema sta da ponude.
Pitacete se ko sam ja da ih teram? Pa niko, nek i mene proba da otera svako kome se ne svidjam.

sad ako ne udovoljavas zeni i ne finansiras sve njene hirove onda nisi pravi muskarac, zena moze da vredja muskarca a muskarac ne sme da uzvrati jer onda nece da bude dzentlmen.

samo da se složim da nema ništa gore od žene šefa, nikad nisam mogla da radim tamo gde mi žensko nadređeno.

Zene sefovi su super, i uopste kad treba da zavrsis neki posao u drzavnoj instituciji, makar ja, ako je zena-pola posla je gotovo. Imao sam seficu engleskinju i filipinku na brodu, ziveo sam kao car, sa sefom filipincem onako, a sa sefom juznoafrikancem katastrofa.
I danas bi uvek pre imao seficu, vi samo ne umete da rukujete sa zenama.

Kako sakato, ona mene da maltretira da bih ispao džentlmen... More u pičku materinu... A i kakav je to muškarac koji zbog boljeg mišljenja o njemu neke glupače mora da se odrekne samopoštovanja... Nisu žene baš toliki problem, to su muškarci koji ne drže do sebe, i zbog seksa bacaju čast pod noge.

Imao sam seficu engleskinju i filipinku na brodu, ziveo sam kao car, sa sefom filipincem onako, a sa sefom juznoafrikancem katastrofa.

kako sam ja ovo u mojoj iskrivljenoj masti iskonstruisao.
:D

Pzs je u pravu, mene sa sajta ne moze bogotac oterati, samo ja sam sebe kad imam preca posla

@Sanitarni

Evo ti jos materjala... Engleskinja ja bila debela i sasava, volela je da mi pridje sa ledja i da mi dise za vrat dok se ne trznem, ili da mi lizne uvo, i taaako, kao ona Doroti iz Gerija i Tonija, smesna ko bioskop, pegava, oooogromne sise, bela ko krec. Inace epohalna lencuga, ja sam u stvari vodio sve kako mi je odgovaralo.
Filipinka je bila mnogo lepa, ono bas, bas. Odlican radnik, posvecena poslu, zasluzeno na tom polozaju. Slizali smo se u dve reci, ono problema sto je imala sam joj resio, plakali smo kad nas zlikovci razdvojise. Divni razgovori o religiji, audio komponentama i tehnikama masaze.
Filipinac, mali nistak i prevarant. Posle malo trvenja napravili smo obostrano koristan dil, i uglavnom se lepo slagali.
Juznoafrikanac je bio debil. On je bio u stvari juznoafricki svabo, i nikako nije hteo da ustukne, jer zaboga on je sef. Nosio je glupave majce sa kao smesnim natpisima, i stalno je pokusavao da poveca produktivnost tako sto cemo svi vise da radimo dok ne pocrkamo. I ja ga miniram i sjebavam,svako normalan bi siznuo, ali on se vraca ko Merkel sa kosovom,.ALO BRE, NECU, necu pa crkni! Ratujuci samnom i sa jos jednim filipincem je dosao blizu da prepolovi posao. Onda su nas svu trojicu sutnuli na tri strane, ja sam trebao da najebem, ali umesto toga postah shef, i tako...

volela je da mi pridje sa ledja i da mi dise za vrat dok se ne trznem, ili da mi lizne uvo

i sam znas sta bi se na tom istom brodu desilo da debeli ruzni sef dodje i duva nekoj radnici za uvo ili da je lizne... seksual harasment odma bi leteo....ravnopravnost :)

ja sam imao situaciju, tj jos uvek je imam da me jedna psihopata od devojke vec dve godine psihicki najstrasnije maltretira i uhodi, zaustavlja mi roditelje na ulici pa im prica kako smo mi zajedno iako oni nemaju pojma ko je ona, nece da me ostavi na miru...ja to da radim nekoj devojci ili bi mi odavno policija kucala na vrata ili bi mi neko kucao palicom po koskama...

Ti si kao Čarli Šin u onoj seriji,s onom ribom stalkerkom.

Ali kome bi smetalo da mu šefica dahne za vrat ili lizne uvo, trebalo bi da može da joj objasni da to ne radi. Nego mislim, a to može i da se pročita, da torazlu nije imao problem s tim.

Da meni sefica lizne uvo ne bih pravio frku oko toga, a da mojoj zeni sef lizne uvo bio bi modar do kraja dana. I to je normalno. Ne moze musko i zensko nikad biti isto. Zena ne moze na silu na silu izvaditi kitu i nabiti se na nju, a napadnom muskarcu ako zena ne pruzi otpor eto maltene pokusaja silovanja

Ali verovatno ima i žena kojima ne smeta da im šef liže uvo? To jest, kako možda, pa tu se ide mnogo dalje. Ali onda bi bilo logično da tvoja žena oplavi tu tvoju šeficu.

Moja šefica ima fiksaciju da treba da izgleda kao ja. Uglavnom kupuje istu garderubu, trudi se d aima sličnu frizuru. problem je što ima 30 godina više od mene i toliko kg. Žalosno baš.

mlada partizanka kakav vam je stajling na poslu, da li posao zahteva ozbiljnije odevanje

Opatički dres kod - suknje do kolena, košulje i tako to. Mada, uvek možeš da se snađeš, npr haljinica koja nije po dres kodu pa preko sako. Onda skineš sako...