Prijava

a nisi joj nikada video lice...

...

....i ne samo lice.....

Srećan Osmi mart, lijepi Ožujku

hahahahahahaah

A Bohor i dalje svima prica kako lijepi ozujak komad ima

Nije monotonija

Sto me nocad ubija

Sto mi srce razbija

Na sitne komade

Boh ne priča jer je gospodin

super su mi te price oko ravnopravnosti...smatram zene koje se u danasnje vreme bune da su u podredjenom polozaju jako licemernim. Makar ja iz moje perspektive i sa moje tacke gledista, jer nijedna zena/devojka u mom okruzenju nikad nije bila ''manje bitan pol''.

A imao sam prilike da radim u okruzenju gde zensko za bez preterivanja 100 puta laksi posao, znaci opis posla je 100 puta laksi nego sto je moj, radile su za isti novac...na kraju meseca istu platu dobijemo, za sta ona ne mora da mrdne prstom citav dan i zasticena je kao beli medved, plus sto promociju muskarac moze da dobije posle 3-4 godine krvavog rada, to je neki prosek, a zene su istu tu promociju dobijale za 6-12 meseci.... i opet su i one i dalje kukale kako je nepravedno i kako su podredjene :)

i zene ne mislite da su samo muskarci sefovi svinje, licno sam mnogo gora iskustva imao sa zenskim sefovima....to kad oseti moc gazi da moze i tukla bi te

jer muskarcu sefu kad pretera, mozes lepo za gusu da ga uhvatis pa da mu objasnis kako sme kako ne sme....a zeni kad odgovoris odma bude je li jel ti to neces mene da slusas zato sto sam zena, a uspesnija od tebe? to se par puta desilo.

sad gledam kukaju kako nema generala zenskih u vojsci....znaci to sto pokusavate da u svemu budete jednake ili vise uspesne od muskaraca postaje previse naporno.

Znaci sad ce morati po svaku cenu zena da bude i general bez obzira sto mozda nema nikakve sposobnosti za to. Ne kazem da zena ne moze da bude, al problem je sto ce biti samo zato sto ih nema sad, a mora da ih bude da bi smo bili ''ravnopravni''

is it 'cause I'm black??? :P

tako da sl put kad krenete da zakukate kako je sve nepravedno prema vama, zapitajte se dal mozda ima i neka nepravda prema muskarcima.
cak sta vise, pametna zena moze da ima 115 muskaraca koji puze oko nje i skidaju joj zvezde sneba

A to jeste. Zenski sefovi su uzasni. Bez presedana. Ne mogu se porediti sa muskarcima. Valjda samo skotovi sto nemaju privatam zivot vijaju karijeru. Nemam pojma.

Žene nemojte se ljutiti, izneću nekoliko činjenica:
-vi ste mnogo gluplje od muškaraca, muškarci su izmislili sve, od točka do lokomotive, struju, automobile sve. Žena nikad ništa bitno nije izmislila.
-pričate o nekoj ravnopravnosti, 50% vas ima obavezu samo da opere gaće i napravi nešto za pojest dok muškarac donosi pare
-poštedjene ste bilo kakvog fizičkog rada, bar 80% vas

Маестро ниси у праву, жена геније је Милева Ајнштајн, али колико је геније толико је и глупа јер није видела а гледала је како јој швабо краде идеје и израчунава теорије релативности.
Е Милево, а могла си да будеш са десне стране Тесле.

Pingvine, nemoj žena (glup) biti. Ne veruj glupim srbijansim urbanim legendama da je bog srbin a mileva sve izmislila

Маестро мислим да би овај неспоразум између мене и тебе женски пол могао лако да искористи и да каже ''Хах, погледај те мушкарчине''

Ima nas da nas zabolje briga za 8.mart. sinuce mi nekad kad postanem majka da mi bude lijepo da mi dijete cestita praznik a sto se muza a i momka tice ne mora nikada. Meni biti zena znaci biti majka i neka je to zatupljeno i unazadjeno jer ne zeli svaka zena za porodicom. I bas ne znam kako sretoste bas svaki te sto bi za ruzu dusu dale.