Muško-ženska tema

1. kosmopolita von tease

2. P€zose, udri ženetine spiskom riba( koje si rašćerao )

3. pezos je svoj spisak već objavio, javno.

4. ja sam rasterao mozda, ali one koje nisu ni trebale da budu tu jer su obicne sujetne devojcice koje su patile za muskom paznjom kojom su ih hranili takvi kao ti mix,
    al takvi kao ti ste napravili vise stete sajtu jer ste oterali milicu i pajkaNP

5. hoćeš da kažeš da su ovde ostale samo neobične babe bez blama???

6. uf, mixmax, ovo je bilo nisko...

7. P€zosu je nemoguće zadati visok udarac

8. Ne znam ko su muškarčine na sajtu, nisam ih prepoznao, ali ja sam u top 5 pičketina što se tiče muško - ženskih odnosa. Dvije duge veze u kojima sam se zaljubio i u kojima sam na kraju ispao mladi majmun i koje su mi bacile u vodu 10 godina života. I treća, koju sam ja sjebo i sad mi to baca u vodu ostatak života. Dvije od tri sam ovdje u definicije stavio i iznapadali me neki da sam pička patetična. A ja samo htio da skinem teret koji me pritišće godinama.
    Šalab pička je.

9. omašio si temu, šalabajzer. nije ti ovo 'moram nekom da se izjadam'.

10. Čim vidim da se piše o muško - ženskim odnosima, ja moram da se izjadam. Poštuj to, sram te bilo!!!

11. http://vukajlija.com/forum/teme/69701-musko-zenska-tema?strana=5#post_3451492

hahahahah ponekad tako ubacujem prenebitne informacije u postove ne znam zasto

inace prisustvovao sam kad je pezos tretirao jednu autorku ko robinju a njoj se svidelo dok je mixmax branio a ona njega kulira i uziva u pezosovom objasnjavanju

12. Tačno.... Šal priča o muško muškim odnosima ( drkdžije tovare exjebača kako je pička)

~~~~oće li više ti spiskovi, albumi...~~~~

13. daj spisak kad si već tu.

14. Hahah vidi mixmaxa sto muvao maloletnice na chatu, trazio im slike na kojima su obnažene, kako ti nisi u zatvoru sa fejdom, a ?

15. inace prisustvovao sam kad je pezos tretirao jednu autorku ko robinju a njoj se svidelo dok je mixmax branio a ona njega kulira i uziva u pezosovom objasnjavanju

oll, postoji razlika između dominiranja i rasterivanja.

16. Nije tajna da je Pezos imao izvesna osećanja prema Milici. Realno, devojka je faca, nezavisno od toga da li se ona sviđala njemu ili ne.

17. Šomi, jebiga, lajf iz a bič.

Quod licet Iovi, non licet bovi

18. Ma Mylyca je alfa jbg. Šta samo radi adminima na Puji, igraju kako ona svira. Ako je to tačno Valde dobro se Pezos borio sa njom ozb

19. Samo da razjasnimo - lista žena na sajtu koje gotivimo, drkamo na ili sve zajedno?

#lepojeubraku

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.