Muško-ženska tema

1. the prof, znaš li koje je godište ona pevačica što si prevario ženu s njom jer si bio pijan, pa ti delovala kao zgodna klinka?

Nisam bio pijan, to je najgore od svega. A i tad mi nije bila još žena...ova što mi je sad žena, mislim. A i poljubili smo se samo brate koji ti je

2. A i poljubili smo se samo brate koji ti je

A da pitamo tu što ti nije bila žena dal je to prevara ili samo?

3. ha-ha-ha..svi sa ove teme su koliko vidim spremni da prave kompromise kad je u pitanju drugi pol.. :D

4. Nisam nesto aktivan na sajtu, mozda sam stekao pogresan utisak ali zene sa sajta dele muskarce na dva dela:
    -one s kojima su dobre (mahom jer im ti isti skidaju virtuelne zvezde s neba komplimentima)
    -ostale

Sa ovim prvima su u fazonu: pyyyyyc <333, duče <333, voče <3333
    Sa ovim drugima su:

-jaoo cim tako pricas o zenama mora da te neka gadno zajebala
    -haha vidi se da te stalno odbijaju pa si isfrustriran zenama
    -ajde sklonite ovog lika molim vas
    -ja sam debela pa sta imam pravo da budem debela
    -hahahahaha debeo si pacenice neces jebati nikad nikoga

5. u vidu statističkog zbira, liste, tabele na kraju

Ok, ko mi garantuje da neće biti niko banovan ako odgovorim javno na ovo?

6. Mislim da je bio dogovor da nema bana oko te teme.

7. nema bana, deky, kaži slobodno.

8. Troške - banja se

9. poljubili smo se samo brate koji ti je

voleo bih da vidim scenu kad na beogradnocu.com vidis svoju zenu kako se ljubi s nekim likom a ona ti kaze posle
    poljubili smo se samo koji ti je

10. Najžena i najmuškarac kao nagradu dobijaju vikend u Vrnjačkoj Banji u Hotelu Breza. U istoj sobi.

11. Ako Olanik i Milica ne budu pobedili gubim veru i nadu u sajt

12. A da pitamo tu što ti nije bila žena dal je to prevara ili samo?

Ти мислиш сигурно на моју тадашњу вереницу, данашњу жену...Хммм, па потпуно си у праву, ја не кажем да је то било лепо од мене, али ја сам одолео пориву и схватио да је брак и стабилна веза много боља од краткотрзајних сладострашћа са руменом Шпањолком једном која је имала предивне рупице на образима кад би се насмејала. Мени доста те рупице, искрено:)

Маестро, моја жена се малтене сваки дан љуби са другим. Али ми имамо договор, ок? И то је на сцени, капираш, у оперској продукцији. Није исто кад ти лик крне језик на београдноћу и на сцени брт

13. Poznajem i volim Kosmo, volela bi da upoznam forget, komad, Rejvenku, smorku, majav, - kafu, Putinku ...(i mnoge druge)
    Te, ovim putim javnom šaljem poziv da dođu da se družimo...

Muška lista u sledećem broju našeg zabavnog magazina...

Edit: Dodavaću kako se setim koje...

14. Hahahahahah wtf brt
    Nadam se da je ovo jedan od trolova u mom stilu i da ti se zena ne ljubi sa raznim likovima. Ako ne trolujes stvarno si pickica

15. Eto volela bi da upoznam i Profu ženu...

16. Trol ili ne, tako ti je to kad oženiš glumicu.
    Ti, kao, ne bi oženio glumicu??

17. Аутор Маестро

Тебра да ли је могуће да си толики кромањонац па да немаш нимало ширине, бре?? Па ти дркаш на глумице, манекенке, певачице...е па ја сам ожењен једном, капираш? И оне су жива бића којима треба подршка, љубав, нежност...можда чак и више него што треба обичним женама (моје лично мишљење). Оне ГЛУМЕ друге особе брт, значи на сцени, и шта ја сад треба да је бијем јер се загрлила/пољубила/глумила коитуса са неким небитним ликом а својим добрим колегом јер је то захтевала сцена???

Да ли уопште можеш да замислиш како је то бити у браку са особом из тако неке професије? Или, брате да се заљубиш у балерину и она у тебе, све до јаја, волите се, цмачете се, али на представи ти скачеш из петнаестог реда и вичеш на балетана "Шта је дираш између ногу пичка ти материна, шта је пипаш, а, мајмуне?!?!?!"

Буди реалан.

ЕДИТ: у међувремену човек објаснио укратко

Ti, kao, ne bi oženio glumicu??

18. Шта је дираш између ногу пичка ти материна, шта је пипаш, а, мајмуне?!?!?!"

hahahahahhaha

Profe, samo muškarci potpuno sigurni u sebe mogu da vole izuzetne žene i da im budu podrška. Da ne bude zabune, ovo je kompliment. Moj naklon.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.