Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
U kojem filmu ti glumi žena?
Znam Radoša Bajića i Dragana Bjelogrlića mogu da joj sredim neku ulogu.
E pa hvala na komplimentu, to jeste tako...mada ni ja nisam baš "lak ko perce", evo pošteno priznajem:)
Nazovite me perverznim, ali ja ne bih imao ništa protiv toga da moja žena bude sa drugim muškarcem, sve dok i ja imam isto pravo (mislim ne sa muškarcem, nego sa ženom. A uostalom, i sa muškarcem, i kozom, i paramecijusom, kako mi se ćefne).
Mada treba biti jak pa izdržati taj emotivni pritisak, da znate da je ovo drugo bilo sa nekim drugim, a održati normalne odnose. Možda je rešenje zajednička aktivnost, a.k.a orgije. Al to uglavnom postoji samo u filmovima, teško je organizovati orgije bez alkohola, droga i klika u mozgu koji je posledica uklopljene hemije.
Profe ti da si pravi muškarac tvoja žena ne bi imala potrebu da bude operska pevačica XD
prof da li je tvoja zena bojana maljevic mozda
Peofe, pa ti radiš za BIA ili VBA? U našoj kinematografiji obaveštajci su obavezno oženjeni operskim pevačicama.
Edit: ili je ova varijanta - muzičar i balerina
https://m.youtube.com/watch?v=pS51gXaY3Gk
Koje ste vi sekaperse, ne možete da izdržite pomisao da se vaša žena ljubi sa drugim. Eto ja sam sasvim iskulirao skroz jednom kad sam banuo u sobu, a moja žena (tada mi je bila devojka) imala je duboko u svojim pantalonama šaku jedne njene drugarice. Napravio se da ništa nisam primetio, mada je stvar bila evidentna. Jeste da sam očekivao da mi ona nešto kaže, ali ona je ćutala, i tako ostalo. Što ne znaš, ne boli te.
Koliko ste daleko otisli... samo me zanima na osnovu kojih kriterijuma da napravim listu? Ko je najzanimljiviji?
Možda je tražila G tačku?
To je na tebi da odlučiš.
Aha, hvala :D
Kurvanjska solidarnost nema granica. Zato ja ne mogu zene da smatram relevantnim za bilo sta. Samo muskarci potpuno sigurni u sebe mogu da kažu "smeta mi što se ljubiš sa drugim muškarcima, znam da je to tvoja profesija ali je ne mogu da prihvatim to" i ostave glumicu da mesecima pati i plače a on ispadne baja a ne papuča.
A ti nisi liberalan, nisi?
Armine, nije Bojana, ali hvala ti što misliš da imam 46 godina, ono, blizu si:)
Ovo što kaže Vald. Moraš biti do jaja kompleksaš da bi bio toliko podozriv prema sopstvenoj ženi. Ono, sad se volite i jebete pa nek to dokle traje. Ako traje zauvek - ekstra. Ako ne - isto ok. Sve drugo (a što evocira na ono crkveno "vjek vjekova") je nezdravo i truje i ljude u vezi i one oko nje. Ja vidim da mi je žena verna kad mi kaže "De ćeš sa tom kariranom košuljom u grad?" a ne kad mi kaže "Obožavam te, mužiću moj dragi, najslađiji!"
Budite realni.
Bred Pite, da li si to ti:)
Ja biti dominantna šimpanza, ugh, ženke pokoriti se.
Ja bih je npr trpao mesecima, pruzio joj najlepsu vezu u zivotu i na kraju dzentlemski rekao da je ona ekstra ali da sam ja eto takav, kromanjonac prost i zatucan pa da ne mogu da ostanem u ozbiljnoj vezi.
Profe prva stvar, zvucis jadno. A sad cu ti reci i zasto. Ti svoju zenu tretiras kao da je andjeo sa neba, ja svoju kao da je jednaka meni. Ti si srecan da tvoja zena ostane s tobom, cak i po cenu da je jebu drugi, dok je moj stav: ako zelis boljeg izvoli pa idi. Ti svoju zenu drzis kao malo vode na dlanu, ja mojoj jebem mater krvavu kad rucak zagori. Ja sam mojoj bog a ti si tvojoj dobar dok je Sergej Trifunovic ne pojebe i ozeni. Moja zena bi plakala kad me ne bi bilo, tvoja bi te sutradan zamenila drugom papucom.
Niko ti nece reci: vau jebes glumicu
Nego: tvoju zenu svi jebu
Pozzzzz
Hhahah, pa nisi ni toliko džentlmen...
http://blogs.yis.ac.jp/15chungm/files/2013/09/ads-10-268prry-1024x702.jpg
Maestro, ti ili si dosta mlad, ili dosta zaostao.
Maestro ti definitivno ne uzimas nista sa rezervom.
Čekaj, to mi ne zvuči kao ravnopravan tretman.