U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nešo, stavljaj u postove imejl adresu kojom si registrovao pejpal, pogotovu ove što su van zemlje. Ne moraš da čekaš da ti stigne kartica da bi primao uplate.
Možda da neko napiše poruku Čarlsu, do sad je delio linkove za pomoć, i sad bi garant izašao u susret: https://www.facebook.com/charles.cather?fref=nf
.
Ne mogu vise. Glavi me je kao kosnica.
Laku noc.
Počela je da se širi akcija vrlo brzo, mislim da će se za najviše 5 dana skupiti pare.
@zavisnik Daj boze da si u pravu.
Uz pomoc Radjarda Kuplunga formiran je i peypal nalog sa pozivom na e-mail
nenadbelobrdjanin@gmail.com
Pozdrav svima i hvala na svakom komentaru i sheru i ritvitu i na svemu.
Volim vas kao rodjenu bracu i sestre.
Čekaj čekaj, napravio si pejpel na ovaj gore pomenuti nalog, a na nekoj stranici ranije si napisao šifru za taj mejl?
pitao sam ga odma da li je stavio istu šifru na pejpal ko onu što je okačio za 4shared nalog, ne brini se, za 4shared je izmislio namensku bezveze šifru
au dobro je ja reko da je stavio šifru od gmail naloga tamo bila bi loša scena xd
F5
F5
Onaj Marko Novičić, novinar iz eksploziva, ima fb.
Ìmam ja link, ako Nesi treba da se javi.
F5
http://vukajlija.com/dobrota/725248
Da li neko od moderatora može da doda u primeru pey pal nalog i moj devizni račun?
Iskopirati:
Kreiran je i peypal nalog sa pozivom na e-mail
nenadbelobrdjanin@gmail.com
Devizni racun u Intesa banci koji sam morao da otvorim zbog placanja u Nemackoj i pej pal naloga je u Intesi.
U banci kazu da ko u Intesa Sanpaolo banci uplati u Bosni da je provizija manja za sve one koji zele da pomognu.
Name of beneficiary NENAD BELOBRDJANIN
Beneficiary’s adres ALEKSANDROVAC BB REPUBLIC OF SERBIA
Beneficiary’s acc.number/IBAN RS35160543020081076080
Beneficiary’s bank Banca Intesa ad Beograd
Beneficiary’s bank SWIFT address DBDBRSBG
Hvala puno i svako dobro svima želimo.
Kopirano.
Ćao, da se upišem i ja i poželim uspešno skupljanje para, video sam onaj poster, prebacio nešto para na račun, nije puno al je bilo stvarno od srca. Baš je sranje što sutra svako od nas može da dođe u ovu situaciju, bolesti sve više a para sve manje.
Možda nije loše da napišem, kome je paypal komplikovan a ostale varijante skupe, da postoji relativno nov način slanja novca iz inostranstva, brz je a ne previše skup, jedino što je kratka lista zemlja, Bosna, Crna gora, Rusija i još nekoliko. Ima sve na linku, ako je neko već pisao o tome, izvinjavam se, nisam čitao sve.
http://www.posta.rs/struktura/lat/posalji/medjunarodna-postanska-uputnica.asp#uputnica
Čegijevski, hvala puno.
Zabavna pojavo, hvala i tebi puno na informaciji.
Idemo dalje, moram uspeti. Trećina novca je tu.
HVALA SVIMA NA PODRŠCI.
Ima li napretka oko SMS broja?
Na žalost nema. Preduga priča.
Pozdrav i svako dobro.
VIdi ako si dobar sa nekim omladinskim organizacijama, oni znaju da organizuju akcije, kako na njihovim stranicama, tako i da po ugostiteljskim objektima ostave pakete za uplatu. Ili da vidiš sa marketima, tu je velika prolaznost ljudi, neka paket bude pored kase, nikome ne smeta, a kao što kažem velika je dnevna prolaznost ljudi. Neka svaki deseti da, na kraju dana će biti dobro. Pozdrav