Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
jel znaš koja je ulica?
@Blek Kod mene link radi, a što se tiče količine novca nisam nezadovoljan. Naprotiv, samo me stres kida. Najveći mi je strah da neću uspeti da sakupim dovoljno da odemo na vreme. Zajebano je to. Neizvesnost je da tako kažem opaka stvar.
Hoćeš-nećeš sumnja te kida ma koliko da imaš vere.
Ne znam Krajsler. Kad ulaziš od Martinaca glavna ulica, negde kod skretanja levo za čini mi se Jarak.
Postoji rok do kada treba da se skupi novac? Izvini ako si napisao vec, nisam ispratio..
Nema roka. Rok je što pre da se slučajno ne bi stanje pogoršalo. Nalaz pre 3 nedelje je pokazao poboljšanje. Samo da tako ostane dok ne skupim novac.
Pozdrav i svako dobro.
Nešo brate sad mi pade na pamet da li si navijač nekada u mladosti bio?
Ako jesi i Zvezda i partizan organizuju neke humanitarne utakmice npr u malom fudbalu protiv neke lokalne ekipe.
EDIT: Nadje se neko ko će dati besplatno salu, ako si iz nekog manjeg mesta doće dosta naloženih klinaca da gleda Zvezdu ili Partizan, pa bi se mogle skupiti fine pare.
F5
F5
Dobra ideja rasni, ali od sporta sam se bavio samo pešačenjem i nisam član nijedne navijačke grupe.
Ako neko jeste neka se javi.
Mada kad bolje razmislim mogu da kontaktiram nekoga da vidim. Možda i uspe.
Vrlo često se organizuju te akcije, dodje treći tim i veterani ali ima publike koja to gleda.
A nekada i oni daju neka sredstva.
Da slučajno nisi kontaktirao Milana Biševca, fudbalera, on je do sada pomogao 4 ili 5 ljudi, platio im je čitavu operaciju.
Nisam, imaš li ideju kako da ga nađem?
Za fudbal vidi ako imaju lokalno ekipice koje igraju fudbal, pa ako su voljni da ga odigraju humanitarno može da uspe. Ne nadaj se veteranima to je neko moje mišljenje, verovatno su vrlo komplikovani likovi.
https://twitter.com/MilanBisevac
Imam ja neke Zvezdine igrače u prijateljima, poslaću im poruke.(pravi profili)
Uputiću ih linkom na sajt.
http://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/svaka-cast-majstore-milan-bisevac-uplatio-novac-za-operaciju-aleksandra-jankovica/m46msk6
Jedan od primera kada je Biševac pomogao.
Hvala druže. Ja malo kasnim, ali sam tu. Pišem na sve strane. Twiter, FB odgovaram svima koji pruže podršku.
.
F5
F5
F5
.
F5