POTREBNA POMOĆ ZA LEČENJE

1. Nocas sam legao jutros, pa malo odspavao, zatim isao za Pozarevac da iskopiram neka dokumenta. Mlao odremao i rucao, pa se nakacio na komsijin wifi posto moj ne radi i spreman sam da krenem u jos jedan dan akcije. Ko je na twiteru neka me podrzi, a i na fejsu takodje.
    Danas je stiglo uplata oko 400 evra tako da sakupljanje napreduje.
    Zahvaljujem se svim dobrim ljudima koji nam pomazu i zele da moja supruga ozdravi.
    Neka vas sve sreca prati.

2. e, video sam sad pp. Pa pročitao sam sad pravila kikstartera, ne dozvoljavaju prikupljanje pomoći za medicinske račune ipak. ALi vidim da si se snašao sa drugim sajtom, kul.

3. Gvozdeni, izgleda da je slaba vajda od tog sajta, al neka ga.
    Capoon, hvala, izgleda da nece trebati, javio mi se covek koji zivi u Minhenu da prevodi.

4. Ja uplatih kolko sam mogo jbg (plata tek krajem meseca), kolko se dosad skupilo brt?

5. Pozdrav Dragani i Neši. :)

6. Hvala druze na pozdravima. I mi tebi i svima koji su tebi dragi zelimo sve najbolje.

7. Bog ti pomog'o Vojvodo

8. Nešo, redovno u prvom uvodnom postu piši i menjaj koliko ti još treba i koliko si skupio novca. Tako ćeš uništiti sumnju da je akcija završena i otkloniti suvišna pitanja koliko ti još treba, a i doprineti bržem skupljanju novca, veruj.

9. Potpisujem Krajslerov komentar.

10. Ideja prihvacena, samo da saberem sve sa raznih racuna i pretvorim u evre.
    Hvala na predlogu, a tek sad mi je internet proradio kako treba pa sam cesce na vezi sa vama.
    Pozdrav svima.

11. Sjetih se da mozete kontaktirati i novinare ove emisije Exploziv na Prvoj. Znam da prave priloge kada je nekom potrebna pomoc. Sigurno ima negdje mejl adresa. Vrijedi pokusati, vjerujem.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.