Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
OK društvo, ne objavljujem onda ništa. Nisam ni hteo dok se sa vama ne konsultujem.
Još smo bliže cilja, stiglo još 200 e. Sad ću da izmenim i u prvom postu.
Ljudi, vi ste mi ko braća i sestre, majke mi.
E konačno je objavljeno i na Srbi u Irskoj. Nema nas ovde mnogo, ali nešto će se sigurno skupiti.
Ф5
Blic je objavio priču! Mialim da bi bilo dobro da se komentariše da bi je izbacili na naslovnu.
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/pomozimo-dragani-belobrdanin-da-pobedi-rak/y1b1bng
evo da ne tražite
Ostaviću ja nekoliko komentara sa različitih uredjaja.
Остављен коментар.
I ja sam im se zahvalio u komentarima.
Ostavljen. Nemam više IP adresa na raspolaganju za više komentara.
Restartuj modem Advokado
Bitno je da su po običaju na naslovnoj u blicu starlete i pijana Nataša Bekvalac.
Ostavio komentar.Pisite,da izbace negde na vidljivo mesto
Poslao.
остављен коментар
Umesto F5: http://www.blic.rs/vesti/drustvo/pomozimo-dragani-belobrdanin-da-pobedi-rak/y1b1bng
Ф5
Jbg neće previše ljudi da vidi ovo na Blicu, ali sada je lakše za deljenje preko Blica nego preko Vukajlije ili MyCity foruma.
Rasni, u pravu si. Glupo je što je tako, ali ljudima deluje ozbiljnije i verodostojnije ako su mediji pisali o tome, tako da sada ovaj članak celoj akciji daje "zvaničan" ton. Ništa, nastavljamo da šerujemo svuda ali sada sa linkom na Blic.
A ima i dosta medija koji sve preuzimaju sa Blica. Pa možda neko i ovo prenese.
Mozda se vama cini da Vukajlija nema tu tezinu, ali ja bez vas ne bih uspeo da stignem za ovo kratko vreme do ove sume. Po meni prvo Vukajlija, zatim ritvitovi poznatih, pa my citi, a za Blic cemo videti za par dana. Kad je link na Vuki, ljudi pogledaju i postere i pdabrane defke i vide moju Draganu. Onda im je mislim ipak jasno da je sve ovo ozbiljna prica.
Hvala vam svima jos jednom, a ja moram da idem sada na spavanje jer jedva gledam.Sutra moram da jurim oko organizacije koncerta kod mene u Aleksandrovcu. Ako nekome nije problem da dodje bice mi veoma drago da 26. dodje da se licno upoznamo. Svi ste pozvani da budete moji gosti. Ko moze neka dodje.
Laku noc braco i sestre. Sve vas volim.