POTREBNA POMOĆ ZA LEČENJE

1. Сад сам замолио дневну дозу лепог да објави на фб страници. Ваљда ће сад објавити.

2. Vrlo mi je drago da se cela akcija pozitivno razvija, veliki pozdrav svim aktivistima, poseban Neši i Dragani:)

3. Nešo, ne znam gde bijem koliko sam bez kinte, ali guram ovaj apel koliko god mogu i kako god umem. Čim se zberem bar malo šaljem makar simboličnu uplatu.

Ostani jak, za ljubav se uvek vredi boriti. Nisi sam.

4. Obećali su mi da će objaviti apel na grupi "Ko nam truje decu", vrlo posećenoj i aktivnoj.

5. Dobro jutro svima dragi moji saborci.
    Krecemo u novi dan i zelim odmah ujutru da vam se zahvalim na svemu po ko zna koji put.
    Evo malopre sam kontaktirao nasu crkvu u Ulmu. Poslao sam i mejl i videcemo da li mogu da nam pomognu oko doceka i smestaja.
    Zelim vam srecan i uspesan dan.
    Vidimo se popdne.
    Jos jednom vas sve pozivam da budete moji gosti 26. u subotu na koncertu u Aleksandrovcu. Jesu narodnjaci i folklori, ali to se moglo i ja sam im svima zahvalan na pomoci.

6. Ostavio sam komentar sa linkom na Tarzaniji. Ipak imaju neku bazu citalaca i pratilaca.

Cimajte ih da podele pricu, ipak su potekli odavde.

I F5

7. Podelili su Tarzani ja mislim.

8. Nema brate, sve njihovi clanci na fejsu

9. a neko reče da jesu, da su naveli nešu kao internet saborca.

10. Objavili su sigurno, ja sam video, moguće da je zatrpano novijim objavama.
    Edit: evo objave https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=991944104175044&id=224260994276696

11. NESO, PRIV! Imamo lovu!

12. Poslao sam ti i mejl

13. Napisi sale sta je bilo.

14. Bata Sale mi je javio da je obezbedio ostatak novca.
    Ne znam jos detalje. Javljam cim budem saznao.
    Pozdrav svima.

15. Ovo je odlično!

16. Фантастично, молим за детаље ако буде и може!

17. Cim saznam sve vam javljam braco moja draga i mila.
    Srecan sam i uzbudjen.
    Suze mi u kraj ociju.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.