POTREBNA POMOĆ ZA LEČENJE

1. Bata Sale ti si ljudina u svakom smislu te reci! Da si Ziv i Zdrav Bog nek te cuva!

2. Saletu svaka čast, čovjek ima dušu, a to je najveći dar. Porodici Belobrđanin sve najbolje želim.

3. Dan ste mi oporavili. Svaka cast, sve najbolje <3
    Tu sam za prevode ako zatreba

4. Dragana ide na lečenje.

brate naježio sam se na ovo. poštovanje

5. Nešo, želim vam da što pre otputujete i vratite se sa dobrim vestima. Bata Saletu i njegovim kolegama svaka čast.
    Sad nešto malo drugačije: Nešo, mislim da bi, iz određenih pravnih razloga, bilo dobro da, onog trenutka kada sve ovo bude potvrđeno, objaviš kraj akcije, ovde u uvodnom postu i na drugim mestima gde je objavljeno.

6. Znam da je malo glupo, ali slatko mi je da ucutkam odredjene nacional-soviniste na Vuki (znaju oni ko su) 200 evra je stiglo za Draganu od kolega iz Poljske, a pre sat vremena su kolege iz Tunisa uplatili u fond skoro 800 evra, skupljali od svoje sirotinje juce i prekjuce. Tako da su za Draganu dali i Poljaci katolici i Berberi muslimani. Eto vam ga na!!!

7. Немој да објављује крај акције док се не врате из Улма, можда ће требати још један одлазак, дај боже да неће, али се никад не зна. Неће нико замерити.

8. E sad sam se ja naježio.
    @Avokado. Čim iz Nemačke stigne mejl i Bata Sale kaže da je sve u redu objavljujem kraj akcije.
    Za sada više nigde neću objavljivati ništa novo. Ni FB, ni Twiter, nigde ništa.
    Ako i nešto dođe i nama bilo šta ostane kada se vratimo iz Nemačke proslediću novac nekome kome je potrebno uz konsultaciju sa vama i Bata Saletom.
    HVALA VAM BRAĆO ROĐENA.

9. Svaka čast, Bata Sale. Sve najbolje Dragani i Neši.

10. Sale, do jaja si, sve najbolje Dragani i da tretman uspe i da sve bude kul!

Edit: tu sam na raspolaganju za sve info, nažalost nemam nikog dole za smeštaj, možda u Minhenu...

11. Profe ako imas u Minhenu mozda bi bilo dobro. Koliko znam Minhen-Ulm busom sat i po, vozom mozda i brze znajuci Svabe. Jbg gledam sad booking nema pristojnog hotela ispod 100e za vece

12. zajebi to... treba se baci pogled na ferienwohnung i tako to, dosta jeftinije, a rucak mozes i sam da spremis, i onako jeftinije nego u srbiji.

13. npr:
    http://www.tourismus.ulm.de/web/de/uebernachten-und-essen/ferienwohnungen-haeuser/ferienwohnungen-ulm/appartment_ulm.php

ima i jeftinije... moze da se pogleda u nekom okolnom selu sto povezano vozom. mada onda se kupuje karta za voz

14. Brao kelte toga se nisam setio

15. @celte, aj mi leba ti obajsni sta je to. Koliko vidim na nemackom, privatan smestaj.

16. Kao apartmancici, jeftinije je nego hotel, sam kuvas. Tipa iznajmljivanje stana na par dana.

17. pa da, to ti je kao hotel, samo nemas restoran uz to, al sa druge strane obicno imas malu kuhinjicu. to je otprilike najpovoljnija fora za odmor u nemackoj jer je oko 2x jeftinije od hotela, a hrana u supermarketima je jeftina.

u centru berlina sam tako jednom ostao, centru, sa pogledom na alexanderplatz za nekih 50ak evra nocenje.

obicno ih nema na bukingu, ne znam sto.

18. Zato sto su booking korporativna govna :D