Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Drago mie
Nešo brate samo napred, pare su skupljene, učinio si sve što si mogao. Sad sledi to lečenje i daće Bog dobro sve.
Sale kolego moj svaka cast :)
Drago mi je da je ispalo sto se tice akcije ispalo sve kako treba, siguran sam da ce i ostatak (lecenje i oporavak) ispasti jos bolji.
Zao mi je sto finansijski nisam uspeo da sudelujem, ali sam delio gde i kako sam mogao.
I jos jednom ona prelepa recenica..
DRAGANA IDE NA LECENJE
Fantastično, svaka čast bata Saletu, a Dragani želim uspešno lečenje i oporavak.
Uh predrago mi je. Samo napred. :D
Pravimo rosstilj 24 aaprila naa terenu
Нешо имаш ПВТ а и мејл.
Ајд ако неко има његов моб нек му шибне поруку, за случај да не уђе на форум. Важно је да се чујем са њим вечерас. Хвала.
060 0254 258
Za vojvodu. Sve što mi ostane do zadnjeg evra uplaćujem nekom detetu ili nekom odraslom ko ima rak.
To budite sigurni.
Želim da pomognem i ja nekome. Na netu ću da radim i za druge ono što sam i za suprugu.
Pozdrav.
Сад сам видео да има у првом посту. Умем бити ретард. Хвала флов.
Mogli bi stvarno da skupljamo lovu svi zajedno pa mesecno uplatimo nekome. Glasamo pa za koga se odlucimo. Ja bi najradje deci. Tj najradje ne bih nikome tj ne bi zeleo ni da ima kome da se uplati ali nazalost ima jbg. I isto ovako da se gura gde god moze, sta ionako serendamo ovuda samo dzaba daj bar neki kurac da radimo...
Vukajlija fond
Fina ideja
ZA!
Učestvujem u fondu garant.
Moram za plakate. Vidimo se kasnije.
Za to bih uvek dao.Svaka cast Saletu i svima koji su na bilo koji nacin ucestvovali.Fantasticna vest,popravila mi dan:)
Divno :)
Svaka čast Bata Saletu, i mene je davnih dana zadužio:)
Ух, жив се најежих на ове сјајне вести, срце ми пуно што је акција успела!
Нешо све најбоље твојој породици и срећно! Свако добро!
Сале, наклон, свака част!
"Са вама је све другачије.."
Брр!
Nešo, divna vijest. Pseto, ideja na mjestu, podržavam!
Sutra bih odradio jedan srč mod po sajtovima za sobe i stanove i da napravim neku selekciju po ceni itd.i uz tvoju dozvolu bih potom poslao mejlove tim ljudima, stupio u kontakt...
Javi ako je to okej:)
sreca sreca radost
bravo!
Bravo