POTREBNA POMOĆ ZA LEČENJE

1. Lepota! Bas mi je drago! Drago mi je i zbog svih vas ovde, ima nas jos zivih! Ovo ti dodje ko injekcija optimizma od svakodnevnih sranja, hvala vam i u moje ime!

2. pogledajte airbnb što se smještaja tiče, možda naiđete na nešto što valja: https://www.airbnb.com/s/Ulm--Germany?price_max=113&ss_id=8ahi3aww&s_tag=Y-v1sSOn

3. Стварно лепа вест. Мој предлог је да ако претекне нешто од кинте то проследите удружењу родитеља деце оболеле од малигних болести. Знам колико им је свака помоћ добродошла, па ето размислите о томе. Ево и сајта:

http://www.zvoncica.org.rs/donirajte/

Надам се да ће све испасти како треба, само храбро Нешо.

4. Nešo ne uplaćuj ništa drugima dok ti se žena ne izleči. Pa ćeš lako kasnije isplatiti nekome ako nešto ostane.

5. Svaka cast, S J A J N O !!!!!!!!

6. nešo, mislim da ti je najsigurnija varijanta za pejpal da ih digneš onim regularnim dugmetom za povlačenje na karticu i da pustiš intezu da ih automatski iskonvertuje u evre kad ih primi od pejpala, pošto nemci ionako traže evre koje ćeš im proslediti konvertovane sa istog tog računa

mislim, jedna od varijanti bi bila aktivacija dolarskog računa u banci, pa da ti stignu dolari bez konverzije, ali bi opet morao da ih konvertuješ u evre jer nemci traže evre

ako neko ima na ovu temu da kaže nešto, molio bih da podeli

7. Pratim ovu akciju , malo je reci iz dana u adn, pre bi se reklo na svakih par sati i izuzetno mi je drago da se novac skupio. Sada napred, nema stajanja!!!

Ako se pokrene fondacija Vukajlija rado cu ucestvovati. Ucestvujem i sad gde i kako i koliko mogu, ali imamo svi problem oko doniranja a to se zove ZLOUPOTREBA! Setite se samo Katarine Rebrace i mase drugih prevaranata. Zato nam treba nas "vukajlija" fond jer ovde znam da su ljudi neiskvareni. Takodje imam i par ideja kako dokazati regularnost jednog takvog fonda ali o tome ako dodje do osnivanja! Divni ste ljudi, od ove akcije Vukajliju gledam malko drugacijim ocima!!!

8. Vodjenje humanitarnog fonda je vrlo zajebana stvar, pravno i birokratski. Kod nas je sedmoro ljudi zaduzeno za to kao upravni odbor. Plus sto je procedura oko registracije cudo jedno. A mi imamo i racunovodstvo i administraciju koji deo toga obavljaju pored ovih sedmoro. Nemoj se zalecete.

9. Pa jel bi onda moglo da oni koji zele uplacuju sredstva direktno u taj fond u vasoj firmi?

10. Можемо да отворимо тему и да ту стављамо апеле људи којима је потребна помоћ. Све остало је компликовано и склоно муљажама. Уосталом, ко хоће увијек може да уплаћује у фондове којих има доста по Србији.

11. Dusansc
    Pa jel bi onda moglo da oni koji zele uplacuju sredstva direktno u taj fond u vasoj firmi?

Izvol'te

http://search.bisnode.rs/rs/970026/fondacija-minja-petrovic/

12. Please, i need today number bank accont of your hospital to transfer money for Dragana Belobrdjanin.

Da li sam dobro napisao za onu Helgu. Ili da jos nesto dodam?

13. Please, I need your hospital's bank account number today in order to transfer money for Dragana Belobrdjanin.

Inače velika podrška za onaj Mitketov predlog.

14. Vodjenje humanitarnog fonda je vrlo zajebana stvar, pravno i birokratski. Kod nas je sedmoro ljudi zaduzeno za to kao upravni odbor. Plus sto je procedura oko registracije cudo jedno. A mi imamo i racunovodstvo i administraciju koji deo toga obavljaju pored ovih sedmoro. Nemoj se zalecete.

Brate dogovorimo se da svakog meseca od prvog po petnestog uplacujemo pare na neki pejpal nalog posle od petnestog do dvadesetog glasamo kome da uplatimo i uplatimo ne treba nam nikakva organizacija ni ozvanicavanje ni registracija. A ako nekom bude palo na pamet da nesto mulja doci cu mu na vrata s puskom i bicu vrlo ljut i necu biti uvidjajan kao prosli put. I uz nase uplate guramo po netu pricu kao sto smo ovu da se namakne jos love koliko moze i cao. Sto prostije to bolje.

15. Slažem se sa Psetom. Jbt, kako se niko ovog nije sjetio dok je sajt vrvio od raje...

16. Brate ko bi odavde muljao svi se znamo?

17. Ti si mi prvi pao na pamet.

18. Salabe jbg mozda bilo lepse vreme.

Rasnine da mislim da bi neko muljao ne bih ni predlagao.

Izvinjavam se nesi ako spemujem temu.

19. Salabajzer svako sa vukajlije zna barem jednog vukajlijasa uzivo tj zna se ko je i sta je. A barem 15 ljudi zna ko je on na fb. Tako da niko ne bi sigurno muljao. I jos je to humanitarni fond znaci nema sanse da neko zajebava.
    Tako da je fond dobra ideja.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.