POTREBNA POMOĆ ZA LEČENJE

1. Držimo palčeve, sve najbolje. :)

2. Zasto je Srbija pravila problem? Nesto nije bilonu redu sa placanjem?

3. hteli da se ugrade verovatno

4. Jebem li ga redovno placam ka inostranstvu i ne znam gde moze biti problem. Jedino ako je komplikovana banka poput Erste koji em se aolidno ugrade, em daju valutu dva dana po defoltu...

5. Ili negde zajebava nbs, imamo malo retardiran zakon to se slazem....

6. Pozdrav Neso, drzimo palceve da sve bude u redu :)

7. Neso care samo se drzi.

8. U vezi placanja meni banka nije pravila problem. Jedino Im je trebalo 3-4 Dana da zavrse. Bata Sale je imao vece zajebancije. To neka on kaze. Hvala van svima na podrsci. Danas smo setali pored Dunava. Slike kad se vratimo.
    POZDRAV SVIMA.

9. Super je sto mozete da se setate... inace neke banke stvarno toliko drze novac. Ako nema posrednice moze se cekati i pet dana da novac stigne :/

Kad ce se znati da li je i koliko uspelo?

10. Drzava pravi sranje. Kada si fizicko lice nemas nekih problema. Ali kada pravno lice kao sto je fond uplacuje novac u inostranstvo prvo treba 1001 papir, pa treba 1001 dokaz da zaista neko ide na lecenje, pa banka ima 1001 problem da taj novac prebaci bez provizije drzave jer je u pitanju pomoc, a ne finansijska transakcija, pa banka konacno posalje, pa treba 3 dana da drzava, tacnije NBS, dozvoli transakciju. Zbog ovih i slicnih zajebancija je Pejpal tek skoro dosao u Srbiju i jos uvek ne mozes posteno da primas novac.

A zakon je donet zbog one kurave Rebrace, jer je krala pare, a nije dala deo politicarima, pa njoj i njima zahvalite.

11. @Borko. Tek posle tri meseca sme na prvo snimanje. Tek tada cemo znati koliko je uspesna terapija. Umesto citostatika Endoxan, profesor Gansauge joj je dao lek novije generacije. Takozvani bioloski lek koji postaje citostatik tek u tumorskoj celiji i nema izrazene kontraindikacije kao ostali citostatici koji se kod nas primenjuju.
    Svako dobro i tebi i svima koji se interesuju.

12. E te što se ugradjuju u humanitarnu pomoć bih najstrože kažnjavao.

13. Sutra ce na radostan hriscanski praznik Blagovesti moja supruga primiti terapiju koja ce joj spasiti zivot. Ovo je sigurno znak Bozije volje koji moze da ohrabri i da novu snagu.
    Fantasticno.
    Hvala svima jos jednom. Svi ste doprineli tome da se skupljanje novca brzo odvije i da bas na Blagovesti supruga dobije terapiju.
    POZDRAV SVIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

14. Odlično, srećno Nešo.

15. Hvala druze. Pozdrav.

16. Срећно Нешо, поздрави супругу.

17. Veliki pozdrav i od mene, konačno mi radi Vukajlija:)

18. Hvala ljudi, pozdravicu je. Da ste mi zivi i zdravi još godina sto.

19. Terapija primljena. Sutra kuci. Pozdrav za sve vas dragi nasi prijatelji. Bog neka vas sve cuva.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.