Kako postati kriminalac?

1. Odličan ovaj fazon sa "malo me nervira" treba da se otvori tema s ovakvim sarkastičnim komentarima tipa malo me nervira kad invalidi ne ustanu dok se peva Bože pravde

2. Ko želi da bude primljen u kriminalnu grupu sajta vukajlije neka se javi u pvt. Samo ozbiljni.

3. Daj bre budalo opet će iskočimo u kurir

4. Zbog prevelikog broja pristiglih pvt-ova obustavljamo prijem novih clanova

5. sina cu tuci drugim detetom ili kerom ili sta god mi padne pod ruku tad ako ga vidim da mafija nesto

6. kako postati

eo imaš sad
    aktuelnu seriju
    južni vetar
    odgledaj
    prethodne 3
    epizode
    i ako te radi
    toeto

ako ne
    zaposli se
    u magacinu
    jbg

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.