Prijava

A ko je onda tu Roar Ljokelsoj

Aj nemoj mi Ahonena nagrdjivati jbt, to mi je omiljeni sportista uz Totija.

Sir Endi Marej neki Sven Hanavald fazon, ili Martin Šmit

E sad mi i Hanevalda nagrdjuj, bole te kurci. Šalim se. Inače, ako mu je za verovati, ovaj skok je izveo nakon što se prethodno veče propisno odvalio od alkohola, i otišao na skakaonicu poluživ. Posle je odbio da ide u bolnicu, jer bi ga provalili pa bi imao problema. Kralj. Toliko mi je bilo krivo što nije uspeo da uzme sve četiri skakaonice zaredom (ne znam ko je uzeo tu četvrtu tada, ne mogu da se setim).
https://www.youtube.com/watch?v=M9IWj6fX634&ab_channel=MiguelAmaral

Pa jel i curling pratite, jebem vas svestrane

Zar nije poobarao rekorde neke na novogodišnjoj turneji, osvojivši sve 4 skakaonice?

C, ali ski skokove sam pratio od malih nogu i jako voleo. Ahonen no1 neprikosnoveno, onda Hanevald, Harada i Funaki. Tim nekim redom. Mališa nisam gotivio, i većinu Švaba. Goldbergera sam isto baš voleo.

Nije Stal, falila mu je ta jedna da kompletira sve četiri, mada ono, da, poobarao je gomilu rekorda i bio ubedljivo najdominantniji svejedno. Tad je konkurencija bila nikad jača mislim, posle je bilo odličnih skakača naravno, ali tad je pucalo od kvaliteta i prestiža. Ludilo koliko su se tad bili naložili, sećam se, skakalo se i u praktično nemogućim uslovima. Btw ne volim zimske sportove, samo skidžamping, spust i umetničko klizanje naravno, to obožavam.

Obožavao sam taj period zimskog raspusta kad krenu 4 novogodišnje skakaonice
Suza suzu stiže

Još malo sirotinjske spike:

Kada je Endi Muri osvojio vimbldon protiv nola, aleks ferguson zvani “Ser” je otvorio šampanjac na nekoj luksuznoj jahti u primorju aberdina. Pričao je o tome u intervjuu

Pa vi vidite šta oni misle o nama

Vrv je mislio da neće dočekati da neki Škot osvoji bilo kakav turnir.

Био је и Ноло у плану тог дана ал' га у'ватио пролив.
https://pbs.twimg.com/media/CeU828PWsAEFg2i?format=jpg&name=900x900

Novax precar

nemoguća misao za drkače kitice = Oo kako je glupav sebi dozvolio da ne učestvuje zarad uverenja a ide na bosanske piramide ravnozemljaš ravnoglavi

Broj žena na sajtu vrtoglavo raste

Za žene ne znam, ali veštica je tu.

imamo sad od sorte, široko :)
Ranije samo Cara tu, pa kad uđe u PMS bude malo neprijatno

Zabole me za njen PMS. Nek se leči ili nek presuši. Verovatno joj je dobra kilometraža čim je natovarila sebi armiju Kamenfilka na samoj međi ka klimaksu.