Ноло

1. kurce se tenisom a u zadnjih 100 godina od igraca kojuma lizu jajca imali su skota i svajcarca i kljakavog henmana sto osvojio kurac

2. федерер узео последњи грендслем у ери илије бозољца

3. Dobar je Feki. Ovo je bilo pišanje u usta publici, Feki je pregospoda u svakom pogledu

4. Ušao Nolo u tunel a SK nije gasio prenos, i došao do nekog hodnika.i tu ga čekali roditelji i sin.

Sin sedi na nekoj stolici a Nolo ga na srpskom ubeđuje da ide sa babom i dedom a da će on da dođe. Trebao na balkon pa sa članovima kraljevske porosice.

Klinju ne zanima ni titula, ni milioni, vozi neki autić po onoj stolici i neće da se odvoji od Nola.

Na kraju ga je Nolo poveo.

Jes ovo patišpanj priča al me nešto srce zabolelo za klinju.

Nolo ga držao za ruku i vodio, al kad je izašao na binu pustio ga da digne pehar a mali se povukao nazad i počeo da luta po onom balkonu.

Ono, mali.je milijarder a da to i ne zna, al gledano iz drugog ugla, trpe i ta deca dosta.

5. da, ogromne posledice ce mu ostati

6. Milijarder nije. Možda u dinarima.

7. Pare ce da pokvare to dete.dzaba mu posle sve ako je los covek

8. Za one koji su prpustili jebanje federera na dve meč lopte

https://m.youtube.com/watch?v=aglqvAuOaQQ&time_continue=258

9. Milijarder nije. Možda u dinarima.

skoro sam se prepirao sa nekim ovde koliko je milijarda, i da to niko nema u novcu

10. partizanka ako ne bese

11. Ušao Nolo u tunel a SK nije gasio prenos, i došao do nekog hodnika.i tu ga čekali roditelji i sin.

Sin sedi na nekoj stolici a Nolo ga na srpskom ubeđuje da ide sa babom i dedom a da će on da dođe. Trebao na balkon pa sa članovima kraljevske porosice.

Klinju ne zanima ni titula, ni milioni, vozi neki autić po onoj stolici i neće da se odvoji od Nola.

Na kraju ga je Nolo poveo.

Jes ovo patišpanj priča al me nešto srce zabolelo za klinju.

Nolo ga držao za ruku i vodio, al kad je izašao na binu pustio ga da digne pehar a mali se povukao nazad i počeo da luta po onom balkonu.

Ono, mali.je milijarder a da to i ne zna, al gledano iz drugog ugla, trpe i ta deca dosta.

sta trpe? sto imaju oca sto moze da im bude neki uzor u zivotu.

12. Траума из детињства, ћале му је био ђовак, да да

13. aj ako neko hoce da se kladi da ce glavati djovakov sin da bude bar top 10 teniser na svetu.
    i od federerovih 4-5 kolko ih ima, jedno ce da progura do vrha.

14. Da, ulazim u opkladu s tobom potencijalno 20 godina dugu.

15. malo sam se zbrzao. top 10 u bilo kom sportu?

16. moze 20 god opklada u jebem li ga sta, cast :)

17. Mali glavonja nece umeti da šutne mače s praga. Oću ja da se kladim
    Edit: Pezos je

18. Nole ne moze da podnese da ga svi ne obozavaju fedex covek u godinama i zato mu pruzaju podrsku da uzme nesto dok moze i ovaj odma napurio usta srpaki mentalitet. Englezi u pravu, federer gospodin. Djikovic ga ponizio u obracanju.

19. Slazem se s bohorom da ce glavonja biti antitalenat.

A ne kapiram milion imamo izjava i svedoka koji govore da je djovak ulizica belosvecka i pizdurina al kad je tesko i kad se mec lomi uvek pokaze KARAKTER ne znam nekako mi potire jedno drugo..

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.