Prijava

No one can tackle Marc Overmars, he's like the best kid in the playground! Izuzev Maldinija naravno

ja mislim da srdjan i dijana i stric ovom srednjem sinu i ne dozvoljavaju da ima decu jer nije neki genetski potencijal

Eto, stoko nezahvalna, kako je jadna žena robovala praveći palačinke i pice gownima koja su bezbrižno skijala na Kopaoniku da bi vama dala N01la. Palačinke, ej! I ti žena koja je iz pičke izgurala Novaka! Majka Hrabrost, žena lavica!

Jeste. Nezaposleni mister no sa šakom klošarčića na keju dao dijagnozu Nolu, dok su se oduzimali od dvolitarki meraka.

Jbg, kad mi se dešava nikad da zablejim na pivu u nekoj igraonici pa da sa tobom uživam u Tilmozodi kada si vozio kulen Srđanu za pice, kako ti se poverio o teškoj im situaciji, posle čega ste se samo razmenili pogled u fazonou "ma sve se razumemo, brt" i topli stisak ruke.

Ubeđen sam da je Dijana gurala Bevitu umesto Plazme i slične fore, radila sama ceo dan jer su im i ta dva radnika na crno sto su imali bili preskupi.

15 dana probni rad prvo, posle plata po dogovoru...

Inače, pare za restoran na Kopaoniku im je dala Mira Marković, i još pride 200 hiljada maraka da Novak može ić u Ameriku na kamp.

ŠTA MU JE SRBIJA DALA, NIJE NIŠTA!!!
Pa i nije Srbija, tad je još bila SR Jugoslavija.

To sigurno nećeš pročitati u Kuriru, ta informacija se čuva strožije od one da mu je majka ustaša.
Pričao mi Branko Miljković nakon 4 kurvoazijea.

Ovo su ozbiljne optužbe kolega

Pa jel slučajno to što je Srđan trebao da kupi Slobinu vilu na Dedinju u Tolstojevoj 33? Dajte ljudi budimo ozbiljni, Mire nije bilo 15 godina u zemlji i odjednom Srđan hoće da kupuje baš tu vilu

Zamišljam scenu kao dolazi radnica bojažljivo pita Dijanu za slobodan dan, treba s detetom nešto. Ova joj odma pukne šamarčinu
"Novak treba da plati ulaz na Rolan Garos, ima da se nacrtaš ovde."
Posle zove Srkija u fazonu:
-Jbt znaš s kojim debilima ovde ja radim, uopšte nemaju razumevanja za našu muku.
-Ma i ceo bakšiš sutra da preda, kurva neuviđajna.

ponovicu pricu po trideseti put kad su otvorili onaj restoran u NS N1, dok ovaj jos nije bio vegan, preseljacki naziv al nebitno, i jedan lik iz pezosa se zaposli u kuhinji i prvi dan bukvalno na otvaranju srki doso sa bulumentom tih nekih burzujcica i kao neko prokomentarise da nije nesto posebno ukusno bilo neko jelo i ovaj zove pred svima svo osoblje iz kuhinje i kao dere se na njih odma 50% sa plate svima nasta ovo lici....ovaj lik samo skino kecelju i kao aj bezi...

kontam da je gari bio u fazonu da ovima sto rade treba da je zadovoljstvo sto rade u novakovom restoranu jos treba i da plate

Pa to.
A kontam da su uvek bili takvi i pre nego što su krenuli da plivaju u kinti.

Uvek su bill glupi seljaci I bice do kraja zivota.stvarno Je bedan Sa pokusajima da zabavi publiku I da ga zavole.

Šarapova vrhunska pička. I toliko opuštenija od ovog našeg klauna. Jbt, šteta što je debil i što mu je otac debil, vrhunske rezultate ima, jedan od najboljih u istoriji a debil.

DjokerNole pa jebem te džokeru umjesto da krešeš Šarapovu ti se glupiraš

Taj lik ako je slican tebi (mada ne kazes da ti je prijatelj) znaci 30 godina nema ni jednu ozbiljnj vezu narkoman potencijalno ili alkoholicar i onda kad mu neko nesto kaze sto se ne svidja odma sasece nece niko nada me. Takvi treba da se opuste sa tim fazonom. I taj srdjan u ovoj situaciji i vucic kurcic i arkan svi su imali takve situacije preko kojih su presli da bi dosli do cilja. A ti sa kratkim fitiljem misle da su neke face i onda faca sere po celom ns sta je uradio znaci faca a srki samo povisio ton a ovo za skresanje plate kontam da si ti izmislio.