U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Nakvisi domet mu je taj restoran prao sudje. Ili je u kuhinji pa je ujebo nesto veliko al nece da prizna nego su gosti snobovi a srdjan nije stao u zastitu radnika nego pravda goste umesto kuvara sto mu upala dlaka sa cmara u jelo. Alo strasno. Srdjan govno. Alo kuvaj bolje pa se nece niko drati sine a ne neke odiseje da pricas po petrovaradinu. Svi protiv njega a on dobar evo ti kita bre. Sad verovatno pije ispred radnje zavrsio je karijeru.
Bergas... nije se snašao ovde.
Haha
vukajlija
Da da samo mene sprdajte a ovaj sto je iskenjao nema veze
Srdjan djokovic ugnjetava radnike srdjan titra znacajnim ljudima bla bla. Ovo gore sam malo saljivo malo ozbiljno dodao da ne bi ispalo da napadam pezosa. Da li je to bas tako bilo kao sto je taj pricao?
Znam i ja jednu pricu pricao jedan po brestacu (ja sam iz pecinaca) lazic ga pogodio flasom piva ovaj samo cutao rec nije reko.
https://www.kurir.rs/zabava/zena/3311501/sok-evo-cime-ce-se-nole-sapunjati-jelena-ce-mu-od-svog-zamrznutog-mleka-praviti-sapune-i-kupke-celi-svet-u-soku?fbclid=IwAR2bJ0bdkwzRRtTE9pXNzJ64o2nR3qneqY-mBXWw5Bm5Jp-9BP6e8uaSEww
kakav jebeni horor od slike
e ne bi me cudilo da ovaj debil viri kroz kljucaonicu kad onaj djole dovede neku klinku u sobu da je kara, a nole viri i sve hihihi otima se sam sa sobom da gleda kroz kljucaonicu
samo cekam dan kad ovoj njegovoj kretenki padne na pamet da je totalno cool ideja da pocnu da usvajaju decu, al nece moci da se zivi od objava i izjava kako voli tu decu kao da ih je ona rodila
hahah
Hahaha hajde Pezose ne kenjaj, kakvih osoba ženskog pola ima Jelena je još duša božja. Jeste da je malo više u korak s vremenom nego što sveti spisi nalažu, ali osećam da bi bila domaćica par ekselans da te uhvati kako pakuješ padobran u njihovom suverenom domenu... ponudila bi te nečim za pod zub i nekom žestinom pre toga, da se lakše provari.
Ili ne bi, nemam pojma.
brate sta pricas jelena djokovic cak i bez ovih bolestina joj se u pogledu vidi da je riba koja zavrce jaja i brani ti da se druzis s ortacima i kaze jel ti ja nisam dovoljna?
samo cekam dan kad ovoj njegovoj kretenki padne na pamet da je totalno cool ideja da pocnu da usvajaju decu, al nece moci da se zivi od objava i izjava kako voli tu decu kao da ih je ona rodila
Hahaha, vintidž Pezos.
Leš pička
Ovaj lazic nastavlja sa bezobrazlukom sinoc potpuno mirno krenem po pivo iz frizidera da dohvatim sam sebi posto je konobar pricao i krenu dobacivanja i najgore uvrede. Ja nisam vise mogao da izdrzim doslo mi je tesko i hteo sam da se sukobim sa njima na sta su oni odgovorili odmah dizanjem iz stola i poceli su glasno da vocu na mene darko lazic i njegov drug.kojeg prvi put vidim u brestacu. Ja sam im rekao da ne mogu da tako razgovaraju sa mnom tada su poceli da me.udaraju pesnicama u glavu i bubrege. Razdvojili su nas neki prisutni koliko se secam a na kraju skandala dosao je njegov otac u bmveu i poceo da nam prica kako kafana nista ne vredi kako on ima deset boljih kafana. Ubrzo je dosla ana sevic sa lazicevim bivsim tastom i oni su svi krenuli da gadjaju kamenjem nas seoski lokal. Darko je pre toga pobegao kroz prozor od vecea posto je malo veci prozor a mi smo se svi sakrili ispod stola dok nisu otisli verovatno na neki od beogradskih splavova.
https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2019&mm=10&dd=04&nav_id=1599735
болесни јапонци. замисли цео живот одредиш на жељи да упознаш неког ЛИКА са телевизије...
Zutaći= sub rasa
Primetio sam ovde a i po inostranstvu, ljudi koji zarađuju da nemaju finasijskih problema, tj da od plate žive bez stresa oko računa ili brige o budućnosti, imaju nekako iskren i opušten osmeh.
Jedino od tih uspešnih ljudi, kod Đokovića vidim neki grč na licu kada se grohotom smeje. Kao neko u Srbiji kome izvršitelji uzimaju stan i šalju ga na ulicu ali je na nekoj slavi gde se svi smeju pa mora i on.
Muči se