Novak nikako nije sportska ličnost godine, nemojmo se zavaravati. Da je uzeo us open i OI, pričali bi smo. Nije ni u Srbiji sportska priča godine, to je Piksijev tim.
A u svetu, Levandovski, Ferštapen, Usman... svi su sportski obeležili 2021 mnogo više nego Novak.
A bojim se da neće ni kao GOAT završiti, ove godine Nadal uzima RG, beži na 21, verovatno i neki masters i uz osvojene OI 2008, zatvara priču kao najveći ikada. Novak Djoković više neće osvojiti nijedan veliki turnir u karijeri, pričam GS, masters i serija 500. Seriju 250 možda i uzme. Bottom line, u top 10 tenisera svih vremena, sjajan uspeh.
To za goat je svakako glupo iz razloga sto aktivno igraju sva trojica manje vise. To kad odu u pemziju onda srati.
Inace da su u penziji bio bi goat al mu se ne bi priznalo jer su svi na 20 gs.
A ovo za sposrtsku licnost godine, nije u svetu ali za evropu je dobio 4ti put. Mada to su nebolozne dodele isto kao i sportska licnost godine. Mada i to je dobio x puta
Novak u mojim očima nikad neće biti GOAT, što po rezultatima, što po stilu igre, što po ponašanju van istog. A na stranu što zadnjih 5 godina igra u slaboj eri, gde je farmovao titule i nedelje kao br 1. Objektivno, u top deset svih vremena, i to mnogo bliže desetki nego kecu
Od Novaka su bolji, bez ikakvog reda: Federer, Nadal, Sampras, Lejver, Agasi, Borg, Lendl, Konors i Mekinro. Nije loš uspeh za kosovsko-hrvatskog tenisera.
eto imas izbora da ne koristis ovaj bezdusni latinsko-germansko-saksonsko-izvorni recnik
Ovo sve kul osim za ovo bezdusni.
Celte jebeno zracis boreci se za vazduh da ubacis tvrdnju da na zapadu ima zivota i kako svi ovde tvrde da nema duse. Cista patetika.
Ejduse, sramota za svet je bilo kad j m serifovic bila najbolja pevacica iz evrope samo zato jer pored glasa ima i stas a i debela je lezbaca
Ova za koku je ocekivano.
Ja navijam da mu oduzmu sve titule
Novak nikako nije sportska ličnost godine, nemojmo se zavaravati. Da je uzeo us open i OI, pričali bi smo. Nije ni u Srbiji sportska priča godine, to je Piksijev tim.
A u svetu, Levandovski, Ferštapen, Usman... svi su sportski obeležili 2021 mnogo više nego Novak.
A bojim se da neće ni kao GOAT završiti, ove godine Nadal uzima RG, beži na 21, verovatno i neki masters i uz osvojene OI 2008, zatvara priču kao najveći ikada. Novak Djoković više neće osvojiti nijedan veliki turnir u karijeri, pričam GS, masters i serija 500. Seriju 250 možda i uzme. Bottom line, u top 10 tenisera svih vremena, sjajan uspeh.
A samo da se vakcinisao i placao porez u srb bio bi tako dobar lik...
Nema to veze, dečko je privatno demon, ovo je čisto sportska analiza. Nepristrasna. Nije sportska ličnost 2021, a tek pa GOAT nije.
To za goat je svakako glupo iz razloga sto aktivno igraju sva trojica manje vise. To kad odu u pemziju onda srati.
Inace da su u penziji bio bi goat al mu se ne bi priznalo jer su svi na 20 gs.
A ovo za sposrtsku licnost godine, nije u svetu ali za evropu je dobio 4ti put. Mada to su nebolozne dodele isto kao i sportska licnost godine. Mada i to je dobio x puta
https://www.merriam-webster.com/dictionary/consternation
moramo da nadjemo cari neku srpsku rec za ovo. da ne bude bas obicna, ipak da ima malo taj "vendi" prizvuk, ali da ne bude bas ovoliko bezdusna.
bar neku tursku, madjarsku mozda za njega gore.
mislim, ocigledno je da je cara zapanjen, al mozda ima neki bolji sinonim.
Z A P A N J E N
A
P
A
N
J
E
N
je
Konszeterny izstenem
PRENERAŽEN štaviše
Razrogačen je dobar sinonim
unezveren sam
eto imas izbora da ne koristis ovaj bezdusni latinsko-germansko-saksonsko-izvorni recnik.
Novak u mojim očima nikad neće biti GOAT, što po rezultatima, što po stilu igre, što po ponašanju van istog. A na stranu što zadnjih 5 godina igra u slaboj eri, gde je farmovao titule i nedelje kao br 1. Objektivno, u top deset svih vremena, i to mnogo bliže desetki nego kecu
Hvala ti.
Bio sam ubedjen da je rec izvorno nasa.
Vise necu glorifikovati strane reci
Zap jbg rezultati ne poznaju oci.
Ili jeste ili nije, nema ali.
Od Novaka su bolji, bez ikakvog reda: Federer, Nadal, Sampras, Lejver, Agasi, Borg, Lendl, Konors i Mekinro. Nije loš uspeh za kosovsko-hrvatskog tenisera.
Jbg. Prejebo ih lik na prevaru. Tesko priznati
Ovo sve kul osim za ovo bezdusni.
Celte jebeno zracis boreci se za vazduh da ubacis tvrdnju da na zapadu ima zivota i kako svi ovde tvrde da nema duse. Cista patetika.
ja naivno mislio da sam najveci novakov hejter kad ono medjutim - zapata
keep the good work bro