Ноло

1. Nema hejta, samo realnost.

2. Celte jebeno zracis boreci se za vazduh da ubacis tvrdnju da na zapadu ima zivota i kako svi ovde tvrde da nema duse. Cista patetika.

ma ne bre, imao nekolko puta razgovor sa tilmom gde me je ubedjivao kako mi je uzasno i kako sam nesrecan i bez duse a on srecan sdusom, do granice da gledas ono pa se pitas samo "a jesi li siguran u to tilmo, posto izgleda kao da sebe ubedjujes a ne mene?", pa sam nastavio da koristim.
    nisi bio tu.

3. Naravno da ima duse, dolazi mile kitic periodicno, ceca i djani, tu je fb viber skajp zarad lakseg dodira sa dusom kuci :)

4. brate kako realnost da je fakat u donjoj polovici top 10 to cak i ja ne mislim a hejtujem djovaka ko pezos debele zene x10

5. Naravno da ima duse, dolazi mile kitic periodicno, ceca i djani, tu je fb viber skajp zarad lakseg dodira sa dusom kuci :)

da se ne lazemo ja duse nisam ni kuci imao. tako da nemos izgubiti ono sto nisi ni imao.

6. Zap kenja. Navlaci kao svaki klasicni hejter.

I onda ubedjuje sebe da je realan.

Klasicno ravnozemljastvo.

7. da se ne lazemo ja duse nisam ni kuci imao. tako da nemos izgubiti ono sto nisi ni imao.

To za dusu se ne misli na pojedinacne slucajeve, vec uopsteno.

8. djovak goat tenisa, to vise nije ni prica jbt. sad sto je ovako van terena ljudima tezak za gledanje, to jebi ga, sto rekoh onomad, ako ti srdjan tatko, mozes samo do odredjene tacke od toga da se odmaknes, nije da imas izbora.

9. a sta je dusa koj kurac caro?

10. jel novak recimo izgubio dusu zato sto ne jede vise prasetinu i zitopekov 'leba? npr.

sta definise dusu. po tilmou je pijenje piva u decjoj igraonici sa ljudima koje poznajes (???)

svako neku svoju definiciju ima

11. Igrao u slaboj eri, budžio rekorde za vreme povreda Mareja, Federera i Nadala... nema OI... Na šljaci potpuno izdominiran od strane Nadala, 11 izgubljenih GS, od vavrinke, mareja, medvedeva... gubio neka čudna polufinala od Nišikorija...

To je sto se tice surovih podataka, stil: dosadan, prebacivački, bez voleja, bez igre na mrezi, bez servisa, bez dobrog forhenda.

Outside of the court: kontroverzna ličnost, u senci dominantnog oca, povodljiv, sklon guruima, sektama, antivakser, sa nula harizme koju imaju istinski najveći sportisti.

Sve to kombinovano ga stavlja na mesto broj 10 večne liste.

12. Ima taj neki trip zapata hejtuje tako neke opšteprihvaćeno uspešne sportiste, kao onomad kad reko da je Dražen Petrović precenjen. Misli da troluje nekog šta li, ili je jednostavno edgelord pa mora da pokaže kako njegovo dragoceno mišljenje odskače od norme. Što reče skauzer, mrzim đovaka ko i sav normalan svet, ganja lopticu preko mrežice super blago si ga njemu, ali da je GOAT tog usranog sporta tu nema dvojbe.

13. celt
    a sta je dusa koj kurac caro

Kada u svici ides na miletov koncert a nije ti frka da ides sa Elvirom i Šimetom jer ste u istim govnima.
    To je dusa.

14. Kako goat tog sporta kad nadal ove godine beži na 21 GS? Ako su samo gs merilo... nemojmo...

15. A za tenis kao sport, više je učinio jedan Kirjos nego Novak.

16. hahahahhah gledanje u kuglu. Ali đovak ide na 23 GS onda gospodine... pišete gluposti...

17. Zap, molim te stavi tompsonovu sliku na profil

Budi tompi pls

18. Kako može novak da ode na 23 kada neće igrati nijedan gs ove godine... a i da igra, džaba mu, trenutno je po formi pedeseti igrač sveta.

19. Идемо Ноле

20. Usudio bih se reći da će čak počistiti sva četri GSa da da...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.